Leitz – accesorii pentru profesioniștii mobili

Accesorii pentru profesioniștii mobili

Birou, avion, tren, cafenea etc., cu accesoriile Leitz Complete ești pregătit să-ți faci treaba oriunde și oricând. Design modern, eleganță și funcționalitate maximă. Clasa business se regăsește în fiecare detaliu.

Gama de genți Leitz Complete Smart Traveller este o gamă destinată celor care lucrll_completerange_m1_72_600_600ează în marea parte a timpului în mișcare. Caracteristicile inteligente ale genților te ajută să fii mai efficient, să-ți găsești lucrurile în timp util și să fii organizat. Mai mult de atât știm ca imaginea contează foarte mult, gențile au un design modern și funcțional. Gama de genți a fost premiată internațional în anul 2015 cu iF & Red Dot Design Award.

Mai jos găsești câteva idei care te vor ajuta cu siguranță să îți ușurezi munca și să fii mai eficient atunci când ești în mișcare.

Geantă Leitz Smart Traveller pentru Laptop 15,6″

Geantă business fabricată din materiale de calitate premium, ușoară și compactă, prevăzută cu două compartimente principale și un buzunar frontal mai mic. Design unic și elegant, cu fermoar metalic rezistent și catarame din metal mat. Exterior negru cu accente de culoare verde și interior verde, ce se asortează perfect cu alte accesorii din gama Leitz Complete. Oferă spațiu suficient pentru laptopul de 15,6″, alte dispozitive mobile, accesorii și documente A4. Dotată cu mânere scurte căptușite cu piele naturală, curea de umăr ajustabilă și sistem de fixare pe troler.

Este confecționată dintr-un poliester ușor și robust, pentru confortul zilnic. Are 18 buzunare. Compartimentul frontal permite accesul rapid la telefon, pașaport, instrument de scris, cărți de vizită etc. Buzunare principale au o căptușeală moale, pentru protecția ecranului tabletei și a laptopului. În partea din spate are un buzunar secret, pentru acces rapid la smartphone. Este dotată inclusiv cu o cârpă pentru ecran, un suport de chei, husă detașabilă separată, pentru cablul de alimentare și adaptorul de priză. Produsul este disponibil în culoarea negru.

Pe scurt, vorbim despre o geanta multifunctionala in care puteti avea la voi toate gadget-urile si obiectele care va sunt necesare pentru a va desfasura munca zilnica. Manerul din piele este foarte comod, iar cu ajutorul curelelor o puteti fixa oricum doriti pe langa corp, insa spatiul enorm pentru depozitarea unui laptop, a unei tablete, a catorva smartphone-uri, a accesoriilor pentru ele, etc, face din aceasta geana un accesoriu nu ideal, ci necesar.

genti leitz traveller

Rucsac Leitz Smart Traveller pentru Laptop 15,6“

Rucsac business fabricat din materiale de calitate premium, spațios, ușor și compact, prevăzut cu două compartimente principale și un buzunar frontal mai mic. Design unic și elegant, cu fermoar metalic rezistent și catarame din metal mat. Exterior negru cu accente de culoare verde și interior verde, ce se asortează perfect cu alte accesorii din gama Leitz Complete. Oferă spațiu suficient pentru laptopul de 15,6″, alte dispozitive mobile, accesorii și documente A4. Dotat cu mâner scurt căptușit cu piele naturală și sistem de fixare pe troler.

Este confecționat dintr-un poliester ușor și robust, pentru confortul zilnic. Prevăzut cu sistem de ventilație a spatelui. Are 20 de buzunare, inclusiv buzunar pentru tabletă PC cu căptușeală moale pentru protecția ecranului și buzunar lateral pentru sticlă sau umbrela. Buzunar frontal pentru smartphone, ce facilitează conectarea căștilor la telefon (handsfree). Buzunar interior din plasă, pentru încărcătoare, cabluri și alte accesorii. Buzunare principale cu căptușeală moale, pentru protecția ecranului tabletei și a laptopului. Este dotat cu o cârpă pentru ecran, suport de chei, husă detașabilă separată, pentru cablul de alimentare și adaptorul de priză. Produsul este disponibil în culoarea negru.

Daca nu sunteti fanii gentilor, atunci un ruscac mai comod si mai incapator precum cel al Leitz veti gasi cu greu. Fie ca mergeti la birou, scoala, facultate, in drumetie, sau calatoriti intr-o tara straina, rucsacul Leitz va fi prietenul vostru ideal. In el puteti lua cu voi laptop-ul si oricate gadget-uri doriti, este comod pe umeri chiar si dupa folosire indelungata, iar cu suportul pentru toller il puteti fixa rapid inainte sau dupa ce coborati din avion.

Rucsac Leitz Smart Traveller

Husă Organizer Leitz Smart Traveller pentru Tabletă 10″

Mapă Organizer universală pentru tabletă PC 10″ și alte dispozitive mobile. Cu buzunare pentru caiet / blocnotes A4, stilou, cărți de vizită, cabluri și încărcătoare. Este soluția ideală pentru a transporta toate dispozitivele necesare la o întâlnire sau conferință.

Este confecționată dintr-un poliester ușor, robust și fermoare din metal pentru protecția completă a tabletei. Husa are 10 buzunare, inclusiv buzunar frontal pentru acces rapid la telefon, încărcător și alte accesorii. Buzunarul principal are o căptușeală moale, pentru protecția ecranului. Potrivită atât pentru dreptaci, cât și pentru stângaci. Design unic Leitz Complete, cu interior verde și material elegant negru, la exterior.

Daca aveti nevoie de ceva mai “light” pentru a purta cu voi doar o tableta, un smartphone si documente, atunci o Husa Organizer este ideala. Puteti vedea si din imagini ca in ea este suficient spatiu pentru o tableta de 10 inch, dar si de cateva smartphone-uri, carnetele fixate in exterior si multe documente in interior. O husa de acest gen este perfecta pentru cei care au de facut rapid prezentari sau de semnat documente, ea permitand accesarea tuturor celor necesare in doar cativa pasi.

Husa Organizer Leitz Smart Traveller

Accesează pagina Leitz pentru a descoperi întreaga gamă de genți Complete Smart Traveller.

Produsele Leitz Complete sunt disponibile in magazinele Dealerilor online: