Camera telephoto a iPhone 7 Plus nu este folosita tot timpul la poze

iPhone 7 Plus nu va folosi camera telephoto pentru poze facute in conditii de luminozitate scazuta, cea wide-angle urmand a fi utilizata.

Apple a laudat din plin camera telephoto a iPhone 7 Plus, spunand ca ea ofera zoom optic de pana la 2x pentru a inregistra obiecte sau persoane aflate la distanta mare pentru noi. Foarte multa lume este incantata de ceea ce promoveaza compania Apple, insa acum aflam ca aceasta camera telephoto nu este chiar tot timpul folosita pentru inregistrarea pozelor.

Conform vicepresedintelui senior al Apple, Phil Schiller, camera wide angle poate fi utilizata in anumite conditii, chiar daca noi incercam sa facem zoom la o distanta mare. Intr-un raspuns dat unui utilizator al iphone 7 Plus, Schiller afirma ca in conditii de luminozitate scazuta va fi folosita camera wide-angle pentru a inregistra pozele.

Vicepresedintele Apple afirma ca aceasta camera wide-angle este folosita automat de catre iOS 10 si se face zoom digital pentru ca poza de calitate cea mai buna sa fie inregistrata. Desigur ca diferentele dintre zoom-ul digital si cel optic sunt foarte mari, asa ca probabil nu toata lumea va aprecia chiar atat de mult modul in care functioneaza camera.

Camera wide-angle a iPhone 7 Plus are deschidere f/1.8, in timp ce camera telephoto are deschidere f/2.8, deci prima poate capta mai multa lumina cand face pozele. In aceasta idee si avand in vedere diferenta enorma dintre deschiderea camerelor, este clar de ce a ales Apple sa ne ofere functionalitatea pentru camere intr-un asemenea mod.

6 COMENTARII