Apple Watch 2 Hermes este promovat intr-o prima reclama

Apple Watch 2 Hermes a fost prezentat in cadrul conferintei Apple in care am vazut pentru prima oara si iPhone 7, compania Apple creand o serie de bratari speciale in colaborare cu Hermes. Cei din Cupertino au de ceva vreme aceasta colaborare cu Hermes pentru a crea accesorii dedicate Apple Watch, iar acum totul a fost extins la Apple Watch 2.

In clipul video de mai jos puteti vedea si prima reclama facuta pentru Apple Watch 2 Hermes de catre compania Apple, ea punand in evidenta noua curea pentru produs. Separat de aceasta curea, care are preturi de minim cateva sute de dolari, Apple Watch 2 Hermes nu are nimic special pentru clienti, asa cum probabil isi imagineaza cam toata lumea.

Articolul precedentDeus Ex GO este vandut la reducere
Articolul următoriPhone 7 a fost lansat in Romana, spre nemultumirea clientilor
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.