iPhone 7 incrustat cu diamante costa 500.000 de dolari

Cel mai scump iPhone 7 din lume este incrustat cu diamante si costa nu mai putin de 500.000 de dolari, bijutierii de la Gresso putand face un terminal cu adevarat exceptional. Nu mai putin de 1450 de diamante negre, de 102 karate in total, sunt folosite pentru a transforma iPhone 7 intr-un smartphone pe care toata lumea va dori sa il vada.

Intreaca carcasa a dispozitivului este inlocuita cu una din titan de gradul 5, deci este extrem de rezistenta, iar logo-ul Gresso si structura camerei sunt facute din 10 grame de auri de 18 karate. Pentru a completa aspectul unui iPhone 7 de exceptie, cei de la Gresso ofera si o pereche de casti AirPods negre care sunt acoperite cu 30 de diamante negre, care au 2 karate.

Fiecare dintre aceste unitati ale iPhone 7 are nevoie de 18 ore pentru a fi realizat, iar desigur ca pentru 500.000 de dolari clientii primesc modelul cu 256 GB spatiu de stocare. Pentru cei care pretul de 500.000 de dolari este putin cam mare pentru un smartphone, exista si versiuni mai ieftine care sunt placate cu aur si au diverse diamante aplicate, ele costand minim 2500 de dolari.

Desigur ca aceste iPhone 7 si iPhone 7 Plus extravagante sunt facute pentru cei mai bogati dintre bogati, iar asta deoarece la aceeasi bani poti cumpara foarte usor o masina de lux care este mult mai utila. Este greu de spus cati ar putea cumpara un asemenea iPhone 7, insa daca nu ar fi existat piata pentru asemenea produse, Gresso nu le-ar fi fabricat.

iPhone 7 diamante aur scump

iPhone 7 diamante aur scump 1

iPhone 7 diamante aur scump 2