Primele clone iPhone 7 si iPhone 7 Plus

Primele clone iPhone 7 si iPhone 7 Plus au fost lansate in China saptamanile trecute, ele avand preturi mult mai mici decat cele ale terminalelor reale.

Primele clone iPhone 7 si iPhone 7 Plus si-au facut aparitia in China la doar cateva zile dupa ce noile smartphone-uri au fost prezentate de catre compania Apple. Vorbim totusi despre dispozitive creat in baza schitelor aparute in atate de multe randuri pe internet in lunile anterioare, aspectul lor general fiind extrem de apropiat de cel al terminalelor reale.

Chiar daca in exterior iPhone 7, iPhone 7 Plus si clonele aferente seamana foarte bine, in interior lucrurile sunt complet diferite, hardware-ul folosit de catre chinezi fiind net inferior. Acelasi lucru este valabil inclusiv pentru sistemul de operare, clonele iPhone 7 si iPhone 7 Plus ruland sistemul de operare Android cu o tema iOS 10 aplicata.

Marea majoritate a clonelor iPhone 7 si iPhone 7 Plus au preturi ce nu depasesc 100 de dolari, iar acest lucru este normal avand in vedere ca nu vorbim despre produse Apple reale. In China clonele iPhone sunt extrem de cautate deoarece au preturi de vanzare mult mai mici decat cele ale produselor reale, asa ca in urmataorele luni vom vedea probabil mult mai mult terminale de acest gen.

https://www.youtube.com/watch?v=UT_-SJiULlE

https://www.youtube.com/watch?v=uxS0X2TF5aY

https://www.youtube.com/watch?v=SsAXz_FE3SU