iPhone 8 concept prezinta evolutia iPhone

Un nou concept pentru iPhone 8 a fost publicat in cursul noptii trecute de catre un grafician cu imaginatie, el aratandu-ne cum ar putea imbunatati Apple seria iPhone. Vorbim despre o crestere a diagonalei ecranului la 5 inch pentru iPhone 8 si la 5.7 inch pentru iPhone 8 Plus, intregul panou frontal fiind acoperit de catre ecranul dispozitivului.

O schimbare atat de radicala pentru iPhone 8 si iPhone 8 Plus ar putea aduce un design destul de ciudat pentru seria de iPhone-uri ale companiei Apple. Puteti vedea mai jos ca iPhone 8 seamana cu un Galaxy S7 dupa o schimbare de acest gen, asa ca ramane de vazut ce va decide compania Apple sa faca cu design-ul.

Este cat se poate de clar ca in 2017 compania Apple intentioneaza sa lanseze un iPhone 7 cu ecran care acopera intregul ecran si are marginile curbate, iar rezultatul final ar putea fi similar cu cel din imaginile de mai jos.

iphone-8-concept-1

iphone-8-concept-2

iphone-8-concept-3

iphone-8-concept-4

iphone-8-concept-5

iphone-8-concept-6

iphone-8-concept-7

Articolul precedentiPhone 7 si 6S blocate in iCloud cu Apple ID-uri necunoscute
Articolul următorSamsung cumpara Viv, se distanteaza de Google
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.