eMAG: huse iPhone 7 si iPhone 7 Plus la reducere

eMAG are huse iPhone 7 si iPhone 7 Plus la reducere in momentul de fata pentru toti cei care au cumparat sau vor cumpara noile terminale ale companiei Apple. Vorbim despre accesorii care sunt create pentru a se potrivi pe noile modele de smartphone fabricate de catre compania Apple, deci puteti cumpara din aceasta pagina accesoriile potrivite pentru dispozitivele voastre.

Am mai vorbit in trecut despre huse iPhone 7 si iPhone 7 Plus pe care cei de la eMAG le vand in momentul de fata, insa acum ele sunt vandute si la pret redus fata de trecut. Chiar daca terminalele au fost lansate abia acum 2 saptamani la eMAG, iata ca accesoriile disponibile pentru ele sunt vandute la pret redus pentru toti cei interesati sa le cumpere.

eMAG vinde huse iPhone 7 si iPhone 7 Plus fabricate atat de catre compania Apple, cat si despre diversi producatori de accesorii din Asia, acestea din urma fiind facute inainte sau dupa prezentarea produselor Apple. Acesoriile se vor potrivi cu siguranta pe terminalele voastre iPhone 7 si iPhone 7 Plus, asa ca le puteti cumpara fara grija ca nu vor putea fi montate.

eMAG: huse iPhone 7 si iPhone 7 Plus la reducere

Printre toate aceste huse iPhone 7 si iPhone 7 Plus vandute de catre eMAG exista si cele oficiale ale companiei Apple, fabricate din piele sau din silicon. Inclusiv ele beneficiaza de reducere in momentul de fata, asa ca le puteti cumpara la un pret foarte bun de la magazinul online, deci puteti cumpara un accesoriu original pentru terminalul vostru noi.

In aceasta pagina gasiti toate modelele de huse iPhone 7 si iPhone 7 Plus disponibile la pret redus in momentul de fata, dar si cele care sunt vandute la pret intreg de catre magazin.

Dimineata v-am spus ca gasiti inclusiv iPhone SE la reducere la eMAG, asa ca daca nu doriti sa cumparati o husa, atunci aveti multe alte produse vandute la reducere in momentul de fata.

emag-huse-iphone-7