Galaxy S8 va avea camera duala, iata confirmarea

Galaxy S8 va avea o camera duala implementata, aceasta schimbare fiind confirmata de catre cei de la Samsung.

Galaxy S8 va avea camera duala precum iPhone 7 Plus si alte smartphone-uri Android lansate pe piata in ultimul an, confirmarea venind direct de la Samsung. Vorbim despre o serie de brevete de marca inregistrate de catre cei de la Samsung pentru Galaxy S8, ele dezvaluind doua denumiri noi pentru camerele terminalului.

Coreea de Sud este tara in care au fost depuse aceste brevete de marca pentru inregistrare si cei de la Samsung o fac in nume propriu, dupa cum puteti vedea si singuri din imaginea de mai jos. Este foarte normal ca orice companie sa inregistreze in avans denumiri pentru functii ale noilor sale produse, doar ca in general procesul are loc cu putin timp inaintea lansarii.

In cazul Galaxy S8 lucrurile nu stau asa, iar brevetele de marca sunt inregistrate pentru senzori dedicati camerelor care imbunatatesc luminozitate si claritatea imaginilor digitale facute in conditii de luminozitate scazuta. Cama sa va descrie si Samsung noua camera duala a Galaxy S8 cand o va prezenta lumii intregi impreuna cu terminalul.

Galaxy S8 va avea camera duala, iata confirmarea

Implementarea de camere duale in iPhone 7 Plus a transformat aceasta componenta intr-una care trebuie sa fie prezenta in cam orice smartphone de top. Majoritatea producatorilor de terminale Android o vor oferi in propriile dispozitive, iar cei de la Samsung o vor avea deasemenea pentru ca trebuie sa urmeze trendurile altora, asa cum fac mai totdeauna.

“Camera Sensor for use in enhancing the brightness and clearness of digital images and photographs taken in low-light environments.”

Samsung are deja o camera excelenta implementata in Galaxy S7 Edge, ea fiind mai buna decat cea a iPhone 7, iar pentru anul viitor ei vor trebui sa vina cu ceva mai bun pentru a depasi iPhone 7 Plus. Samsung a reusit sa intreaca Apple in repetate randuri in ceea ce priveste camerele pentru smartphone, iar in 2017 o vor face, cel mai probabil, din nou.

galaxy-s8-camera-duala