Stocurile iPhone 7 si iPhone 7 Plus incep sa creasca

Stocurile iPhone 7 si iPhone 7 Plus incep sa creasca la compania Apple, astfel ca americanii au luat decizia de a incepe sa vanda smartphone-urile si decodate in SUA. Vorbim despre modele ale iPhone 7 si iPhone 7 Plus care pot fi cumparate fara sa fie codate pe vreun operator de telefonie mobila local, asa cum se obisnuieste in mod regulat.

Cei de la Apple au vandut iPhone 7 si iPhone 7 Plus decodate chiar din prima zi, insa nu au promovat asta, terminalele comercializate in Apple Store putand fi folosite cu orice operator, daca nu au fost activate cu unul din SUA initial. Incepand de astazi totul a devenit oficial, iar Apple vinde la pret intreg iPhone 7 si iPhone 7 Plus in SUA.

Apple incepe sa vanda terminalele iPhone decodate doar atunci cand are stocuri suficiente in magazinele sale din SUA, iar acest anunt sugereaza faptul ca acestea au crescut. Desi iPhone 7 si iPhone 7 Plus nu puteau fi cumparate cu livrare imediata in 16 septembrie, acum lucrurile s-au imbunatatit radical, iar livrarile sunt facute mai repede.

iPhone 7 si iPhone 7 Plus decodate sunt vandute la preturi care incep de la 650 de dolari + taxele aferente fiecarui stat, deci pretul minim plati va fi de aproximativ 710 dolari in majoritatea statelor. Exista state in care taxa nu este 9%, ci mai mica, sau nu exista deloc, insa numarul acestora este foarte mic in comparatie cu cele care au taxa de 9%.

Puteti cumpara iPhone 7 si iPhone 7 Plus decodate din SUA, direct din Apple Store Online, sau magazinele fizice.

iphone-7-stoc-apple