Prima Pagina iPhone 7 Huawei are un smartphone mai rapid ca iPhone 7

Huawei are un smartphone mai rapid ca iPhone 7

Huawei a creat un smartphone mai rapid decat iPhone 7 in utilizarea zilnica a aplicatiilor, el fiind demonstrat in cadrul unei conferinte de presa.

iPhone 7 este regele smartphone-urilor in ceea ce priveste performantele, insa cei de la Huawei pregatesc un competitor care este mai rapid decat produsul americanilor. Deocamdata aceasta nu a fost lansat oficial, insa a fost demonstrat de catre chinezi si in testul facut in fata presei, terminalul a avut performante mai bune decat iPhone 7.

In cadrul unei conferinte de presa organizata in Shanghai astazi, cei de la Huawei au prezentat noul chip Kirin 960 care este format din patru nuclee ARM Cortex-A73 si patru nuclee ARM Cortex-A53, toate produse folosind un proces de fabricatie de 16nm, primele fiind pentru performanta, celelalte doua pentru consum redus de energie.

Un test facut de catre Huawei pe scena evenimentului pentru noul chip Kirin 960 a demonstrat ca el este mai rapid decat cel A10 Fusion al companiei Apple. In aceasta idee, smartphone-ul a demonstrat ca poate sa deschida aplicatii mai repede decat iPhone 7, acestea fiind si testele in care produsul Apple a umilit terminalele Android.

Huawei are un smartphone mai rapid ca iPhone 7

Conform jurnalistilor prezenti la eveniment, cei de la Huawei au instalat 14 dintre cele mai populare aplicatii chinezesti pe noul smartphone, dar si pe iPhone 7. Intestul facut in cadrul conferintei, smartphone-ul Huawei a deschis mai rapid 13 dintre ele, avand si un scor mai mare in benchmark-ul multi-core facut pe scena.

Avand in vedere ca vorbim despre un test facut de catre Huawei pe scena, exista posibilitatea ca acel chip Kirin 960 sa fi fost special optimizat pentru a deschide extrem de rapid acele aplicatii. In general testele facute de catre producatori nu trebuie privite ca fiind 100% credibile si aceeasi este situatia in momentul de fata.

Daca noul smartphone Huawei cu chip Kirin 960 este mai rapid decat iPhone 7 in utilizarea zilnica vom afla abia dupa ce el va fi lansat oficial pe pietele globale. Cei de la Huawei cauta atentie acum si daca al lor smartphone va fi mai performant, o vor avea din plin, insa sunt destul de rezervat in a crede ca el este extrem de rapid.

huawei-kirin-960-vs-iphone-7

 • NicKel

  vax, tot android rămâne…

 • ali

  Va rog sa imi Spune-ți și mie acum un noul upg la iMac unde se salvează capurile de ecran, pana acum se salvau direct pe desktop. Mulțumesc mult

 • Mr. Tambourine Man

  Ce tarani!

 • V.P

  Acelasi lucru spun si fanii Android despre iOS , crezi ca au dreptate ?

 • Srb Srb

  Asteptam sa puna mana pe el baietii sa vedem

 • Srb Srb

  Tot pe desktop by default in caz ca nu ai schimbat tu

 • Bob

  Pai poate asa ar trebuii sa schimbe aplicatile pe care le deschid si cei care fac teste de viteza pe youtube. De 3 ani de zile tot vedem aceleasi jocuri pe care Iphoneul le deschide mai rapid. Am inteles, ar fi interesant sa mai vedem si altele.

 • V.P

  Tare sunt curios sa vad iar daca se confirma inseamna ca Samsung cu siguranta are ceva peste concurenta Android , asa se intampla intotdeauna .

 • default este tot pe desktop , uite aici un tutorial util : http://www.cultofmac.com/419083/how-to-change-where-mac-screenshots-get-saved/

 • lucian84

  Și mai ieftin !!!

 • ediii

  iPhone este umilit!!!

 • Cristi

  De 2 ani Huawei da rusine lui Samsung la performante,mai uitate pe youtube 😉

 • andr3i

  Huawei promite multe si oferă putine , exemplu concret este P9 cu camera duala cu lentile “leica” , care face poze mai slabe decât un telef cu o camera normala de 8Mpx…

 • Mircea Radulescu

  Au băgat chip tuning 🙂

 • disqus_5gnDGuM8l5

  Am înțeles că iPhone7/7Plus cu noul chip A10 Fusion se încălzește la utilizarea pe browser (probabil Safari este cel mai popular).

  Însă v-ați întrebat oare de ce?

  Răspunsul este simplu: la Safari se folosesc cele 2 low-power core. De ce se încing? Pentru ca să ofere performanțe bune, ele rulează mereu la frecvență maximă (ca să ofere aceleași performanțe precum procesorul A6 din iPhone 5).

  Cu alte cuvinte, A10 Fusion are 2 nuclee noi, cu performanțe cu 33.5% mai bune decât A9 (iPhone 6S/6SPlus/SE), și 2 nuclee identice ca performanțe cu cele din A6 (iPhone 5/5c) (desigur că cele mici sunt tot pe 64bit, cu noua tehnologie Metal (A6 original era pe 32bit, fără Metal)).