Prima Pagina Apple Store Apple Store Chicago costa 62 de milioane de dolari

Apple Store Chicago costa 62 de milioane de dolari

Apple se pregateste sa deschida un nou Apple Store in Chicago, insa costurile pentru constructia noii locatii se ridica la nu mai putin de 62 de milioane de dolari. Informatia vine din autorizatia de constructie acordata de catre autoritatile locale si facuta publica zilele trecute, suma fiind una enorma pentru un magazin al celor din Cupertino.

Pentru acest magazin, cei de la Apple folosesc foarte multe panouri din sticla, care au preturi extrem de mari, insa design-ul magazinului este unul de exceptie. Noua locatie se afla in constructie de ceva vreme, insa Apple a primit abia acum autorizatia pentru a-si finaliza planurile destul de indraznete, magazinul fiind amplasat intr-un district de shopping al Chicago.

Cu un pret de 62 de milioane de dolari pentru constructie, acesta este cel mai scump Apple Store ridicat de catre compania Apple pana in prezent in SUA, sau probaibl oriunde altundeva in lume. Cel mai scump magazin construit pana acum de catre compania Apple a avut un pret de constructie de 23.6 milioane de dolari si a fost ridicat in San Francisco.

Intregul magazin Apple din Chicago are o dimensiune de aproximativ 7000 de metri patrati si va fi un punct de atractie pentru extrem de multi fani ai companiei. Sumele pe care compania Apple le investeste in magazinele sale sunt impresionante, insa incasarile medii per magazin se ridica la minim 100 de milioane de dolari anual, deci banii vor fi amortizati rapid.

“A construction permit issued by the city Friday put the price of the project at $62 million, not including the $375 permit fee. The 20,000-square-foot store is going up, or more precisely, down, behind a temporary black wall lining the southern border of Pioneer Court at 401 N. Michigan Ave.”

apple-store-chicago

 • RaduD

  Eu sunt sceptic ca un asemenea magazin este cu adevarat util, in afara de faptul ca e o metoda buna de a-ti face publicitate. Mi se pare mult mai comod sa comand online din fata calculatorului, unde am intotdeauna cele mai multe informatii despre orice produs.

 • Srb Srb

  online poti face cam orice…aici este vorba daca vrei sa faci si o plimbare sa iesi din casa etc …este o experienta cei ce au nevoie si de niste raspunsuri. Nu se compara Apple Store cu pustanii nostri din magazinele istyle

 • Porcu2d

  Nu e frumos acolo? Mirosul, poți atinge produsele. Este altceva, iar reclama, prezența este necesară. Vezi de ce a pierdut enorm xiaomi în China.

 • Claudiu Daniel

  Sa iesi la o plimbare , sa vezi , sa simti nu se compara cu ecranul rece al pc ului ! Aici ma mira ca coincidem la pareri …
  Dar prefer sa platesc ceva in plus spre ex si sa probez o pereche de pantofi decat sa ii cumpar fara …on line
  Asa si in cazul de fata !