Prima Pagina Apple Apple va lansa produse cu realitate augmentata in 2017

Apple va lansa produse cu realitate augmentata in 2017

In 2017 ar putea fi lansat primul produs Apple bazat pe realitate augmentata, automobilele putand beneficia enorm de pe urma sa.

De cateva luni Tim Cook tot promoveaza realitatea augmentata pe mai oriunde merge, iar confirm unui reputat analist, primul produs cu aceasta tehnologie ar putea fi lansat in 2017. In mod surprinzator, compania Apple ar putea lansa un produs pentru masini care ar putea beneficia de realitate augmentata, asta desi toata lumea o astepta in iPhone.

Desigur ca analistul nu spune si ce fel de produs software sau hardware al Apple ar putea beneficia de pe urma realitatii augmentate, asa ca nu prea stim ce vom primi. In ciuda acestui lucru, compania Apple are brevete de inventie care descriu posibila implementare a acestei tehnologii intr-o varietate de gadget-uri, de la telefoane mobile, la masini.

In baza a ceea ce stim de la Tim Cook, Apple investeste sume enorme in realitatea augmentata si se bazeaza pe inteligenta artificiala pentru a dezvolta produse in baza acestei tehnologii. Foarte multi ingineri lucreaza la sisteme bazate pe realitate augmentata in cadrul Apple, iar orice va fi lansat, puteti fi siguri ca va fi un produs extrem de interesant.

Apple va lansa produse cu realitate augmentata in 2017

Conform analistului, Apple ar putea obtine un avantaj tehnologic de pana la 5 ani in fata competitorilor cu produse bazate pe realitate augmentata, lucru usor de inteles. Mai mult decat atat, compania americana ar putea intra in noi domenii de activitate cu aceasta tehnologie, cel al automobilelor fiind evidentiat in informatiile de astazi.

Adevarul este ca folosind realitate augmentata compania Apple ne-ar putea imbunatati radical experienta de a folosi iPhone, iPad, Apple TV sau chiar Mac-urile. In masini vorbim cel mai probabil despre integrare in CarPlay, sau un eventual HUD care sa proiecteze imagini pe parbriz in timp ce masina circula, ele putand fi preluate dintr-un iPhone.

Indiferent ce are Apple in plan cu realitatea augmentata, este foarte clar ca importanta acordata in ultima perioada acestor tehnologii va avea un rezultat vizibil in minim 1 an.

apple-realitate-augmentata-2017

 • c026radco

  Poate cumpara Tinder si inglobeaza in el realitate augumentata! 🙂

 • Srb Srb

  Apple – the best or nothing

 • Porcu2d

  Duce iphone așa ceva? Nu cred că poate să ducă un hud, fără ca el să aibă hardware propriu, oferit cu baterie ce durează 4-5 ore maxim 🙂 apple care așteaptă să fie mature tehnologiile si sa le facă un trend. Parcă văd înainte de apple ca lansează samsung și huawey ceva. M-aș râde, și cu vânzări de ordinul miilor, apoi vine apple cu vânzări de milioane.

 • Srb Srb

  o sa vina odata cu iphone aniversar…deci hardware complet nou

 • Porcu2d

  Pai cu 7 ar trebui să ducă dacă le lansează înainte de 8 aniversar sau cum s-o mai numi.

 • Srb Srb

  nu lanseaza inainte de 8…unde ai citit?

 • Viorel Predatorul

  Speranța moare ultima, iar tu ca și alții trăiți într-un viitor posibil: “de la anul viitor va fi X sau Y”.

 • Srb Srb

  Noi cunoastem compania. Samsung spune ca lanseaza note 7 cu jack si ne-au mintit. Unde e?!

 • Viorel Predatorul

  Au lansat Note 7 sau nu? Tu știi să faci diferența între “lansare” și “comercializare”?
  Și Apple a spus că lansează cel mai avansat smartphone cu ecran de 3,5 inci (adică iPhone 4S). Unde e?

 • Srb Srb

  Am avut 1 an 4s,dar note 7 nu pot cumpara. Copilule treci la laptic

 • Viorel Predatorul

  Păi Note 7 a fost “lansat”, doar că în prezent este “scos din fabricație”.
  Chiar dacă iPhone 4 nu mai poate fi găsit în magazine, asta nu înseamnă că nu a fost “lansat”!
  Și racheta Apollo a fost lansată în 1969, și chiar dacă astăzi nu se mai află pe orbita Terrei, asta nu înseamnă că nu a fost” lansată”.
  Doar unul ca tine este incapabil să înțeleagă noțiuni simple de vocabular a limbii materne :))

 • Srb Srb

  un produs lansat spre cumparare este lansat si poti face ce vrei cu el…nu esti rugat sa il inapoiezi. Nu este conform specificatiilor..Samsung a promit display jack SI NU BOMBA ca altfel trebuia incadrat sub alta categorie. Note 7 NU EXISTA, PUNCT. Mai sarim o cifra

 • Viorel Predatorul

  Și racheta Challenger a făcut un mare bum, dar asta nu înseamnă că nu a fost lansată. Logica umană te-ar face să înțelegi că fără o “lansare”, nu ar fi existat o “retragere”. Tu pui în discuție existența curentă a dispozitivului, însă te folosești de cuvintele nepotrivite.
  Note 7 există, a fost lansat, și ulterior retras pentru un defect de fabricație. Atenție Srb Srb: number confunda Note 7 cu Apple Car!

 • Viorel Predatorul

  Nu știu cum o vei scălda când iPhone va fi într-o situație similară :))) La articolele cu Microsoft Surface scriai într-o veselie debordantă că Surface e o mare prostie: nici tabletă, nici laptop. La articolul cu prototipul iPhone pliabil, ai ajuns la climax: “interesant, să ai și tabletă și telefon!”
  Și cu toate astea, tu îmi faci morală pe subiectul ipocriziei :))

  Tu ești invidios că iPhone este mereu în umbra produselor Samsung… Produsele Samsung au fost desemnate a fi produsele anului în mai mulți ani, în timp ce iPhone niciodată. Ție îți este ciudă că Apple oferă tehnologii învechite prin iPhone, design banal și previzibil, și îți ascunzi insatisfacția de fiecare dată când iPhone e ceva mai rapid la niște teste stupizele cu joculețe. Get a life, man!

 • Srb Srb

  una este pliabil si de buzunar…ce contine 2 in 1 iphone si ipad cu iOS adica sistem de operare din nastere construit pt TOUCH si alta ce se intampla cu prostia aia de windows