Apple va lansa produse cu realitate augmentata in 2017

In 2017 ar putea fi lansat primul produs Apple bazat pe realitate augmentata, automobilele putand beneficia enorm de pe urma sa.

De cateva luni Tim Cook tot promoveaza realitatea augmentata pe mai oriunde merge, iar confirm unui reputat analist, primul produs cu aceasta tehnologie ar putea fi lansat in 2017. In mod surprinzator, compania Apple ar putea lansa un produs pentru masini care ar putea beneficia de realitate augmentata, asta desi toata lumea o astepta in iPhone.

Desigur ca analistul nu spune si ce fel de produs software sau hardware al Apple ar putea beneficia de pe urma realitatii augmentate, asa ca nu prea stim ce vom primi. In ciuda acestui lucru, compania Apple are brevete de inventie care descriu posibila implementare a acestei tehnologii intr-o varietate de gadget-uri, de la telefoane mobile, la masini.

In baza a ceea ce stim de la Tim Cook, Apple investeste sume enorme in realitatea augmentata si se bazeaza pe inteligenta artificiala pentru a dezvolta produse in baza acestei tehnologii. Foarte multi ingineri lucreaza la sisteme bazate pe realitate augmentata in cadrul Apple, iar orice va fi lansat, puteti fi siguri ca va fi un produs extrem de interesant.

Apple va lansa produse cu realitate augmentata in 2017

Conform analistului, Apple ar putea obtine un avantaj tehnologic de pana la 5 ani in fata competitorilor cu produse bazate pe realitate augmentata, lucru usor de inteles. Mai mult decat atat, compania americana ar putea intra in noi domenii de activitate cu aceasta tehnologie, cel al automobilelor fiind evidentiat in informatiile de astazi.

Adevarul este ca folosind realitate augmentata compania Apple ne-ar putea imbunatati radical experienta de a folosi iPhone, iPad, Apple TV sau chiar Mac-urile. In masini vorbim cel mai probabil despre integrare in CarPlay, sau un eventual HUD care sa proiecteze imagini pe parbriz in timp ce masina circula, ele putand fi preluate dintr-un iPhone.

Indiferent ce are Apple in plan cu realitatea augmentata, este foarte clar ca importanta acordata in ultima perioada acestor tehnologii va avea un rezultat vizibil in minim 1 an.

apple-realitate-augmentata-2017