PowerBulb – becul care iti incarca smartphone-ul

PowerBulb este un bec inteligent care este capabil sa incarce pana la doua telefoane mobile in acelasi timp.

Din lumea imaginatiei si a tehnologiei vine astazi PowerBulb, un bec inteligent care poate fi utilizat pentru a incarca orice fel de smartphone folosind un cablu USB. In imaginea de mai jos puteti vedea cum arata el si vorbim despre un bec OLED care poate furniza energie electrica inclusiv pentru un smartphone, sau alt gadget care are nevoie de curent.

Conform creatorilor sai, PowerBulb este primul bec OLED care are doua porturi USB prin care poate fi incarcat orice fel de smartphone, sau gadget electronic. Ideea in sine este foarte simpla, iar cu ajutorul acestui proiect, orice fel de lampa poate fi transformata intr-o statie de incarcare pentru telefoanele mobile pe care le folosim in viata de zi cu zi.

Cele doua porturi USB ale PowerBulb pot oferi pana la 7 wati pentru incarcare, deci nu vorbim despre o incarcare foarte rapida care poate fi facuta cu ajutorul sau. Becul in sine poate oferi pana la 50.000 de ore de functionare si are o putere de 608 lumeni, deci vorbim despre un produs care indeplineste fara probleme doua functii.

In momentul de fata PowerBulb cere finantare pentru a ajunge pe piata, iar daca va strange bani suficienti, va intra in productie si va fi vandut la pretul de 34 de dolari in momentul lansarii. Deci, ce parere aveti despre PowerBulb ?

“PowerBulb is the world’s first LED light bulb with dual USB ports that turns any lamp into a charging station. Where #LightMeetsPower.”

powerbulb

powerbulb-1

powerbulb-2