AirPods urmeaza sa fie lansate pe 30 noiembrie

La lunga lista de surse care incearca sa ofere informatii privind lansarea AirPods, un mare retailer din Franta sustine ca acestea vor ajunge pe piata in 30 noiembrie. FNAC este numele retailerului care anunta lansarea AirPods in data de 30 noiembrie, el inregistrand deja precomenzi pentru noua pereche de casti fara fir ale celor din Cupertino.

Acesta este primul mare partener al companiei Apple care ofera o posibila data pentru lansarea AirPods, restul zvonurilor venind de la parteneri mai mici. Desigur ca nici in aceasta sitautie nu este sigur ca data respectiva va fi respectata de catre compania Apple, asa ca nimic nu se schimba in ceea ce priveste certitudinea evenimentului in sine.

Pana acum datele de lansare ale AirPods au variat intre ziua de maine si inceputul lunii ianuarie, deci vorbim practic despre multe presupuneri si nimic 100% concret. Exista posibilitatea ca nici macar Apple sa nu aiba o data clara stabilita, asa ca de aici ar putea veni toata aceasta incertitudine privind punerea in vanzare a produsului.

Acestea fiind spuse, AirPods ar putea fi lansate pe 30 noiembrie, in cel mai bun caz, insa in cel mai rau caz s-ar putea sa fie disponibile abia in cursul lunii decembrie, sau poate chiar mai tarziu de atat, in functie de planurile Apple.

airpods-lansare-fnac-30-noiembrie

1 COMENTARIU