Carcasa iPhone 7 care iti aprinde tigarile, deschide berile

Carcasa ZVE pentru iPhone 7 are integrata o bricheta care aprinde tigari si un desfacator de sticle pentru sticlele de bere si nu numai.

Daca vreti o carcasa pentru iPhone 7 care sa va scuteasca de a cara o bricheta si un desfacator de sticle tot timpul cu voi, atunci cea din clipul video de mai jos este ideala. Carcasa face parte dintr-o serie destul de veche, insa ea este acum disponibila inclusiv pentru iPhone 7 si poate aprinde tigarile cand avem nevoie, dar poate desface orice bere.

Carcasa are integrat un mecanism special care se incalzeste folosind electricitate, iar apropierea oricarei tigari de acest dispozitiv, are drept efect aprinderea acesteia. Sistemul este identic cu cel folosit in versiunile anterioare ale carcasei, asa ca acum vorbim doar despre o modificare a design-ului acesteia pentru a fi compatibila inclusiv cu iPhone 7.

In ceea ce priveste desfacatorul de bere, vorbim despre exact acelasi lucru, el fiind perect pentru a desface orice fel de capac metalic aplicat pe gura sticlei. Puteit observa ca desfacerea sa se poate face extrem de usor, asa ca vorbim despre un sistem foarte util pentru utilizatorii obisnuiti, care au obisnuinta de a mai iesi la o bere cand pleaca d ela munca.

Carcasa este produsa de catre cei de la ZVE pentru utilizatorii iPhone 7, iar daca sunteti interesati de ea, o puteti cumpara de aici.