Kaufland Notifica Romanii Privind o Noua Masura SPECIALA in Toate Magazinele

Kaufland Notifica Romanii Noua Masura SPECIALA Toate Magazinele

Kaufland a publicat o notificare oficiala cu un anunt extrem de interesant pentru clientii din toata Romania, unul care face parte dintr-o masura pe care lantul de hypermarket-uri o aplica in magazinele din intreaga tara, pentru binele romanilor. Mai exact, cei de la Kaufland au decis sa incurajeze reciclarea PET-urilor, dar si a dozelor de aluminiu, iar asta pentru a ii invata pe romani sa fie mult mai responsabili in ceea ce priveste reciclarea.

Kaufland Romania le spune in mod orificial romanilor faptul ca daca aduc 5 PET-uri, sticle, sau doze de aluminiu pentru reciclare in magazinele din toata tara, primim vouchere pentru 10% reducere la berea la sticla vanduta de catre companie. Incurajarea reciclarii prin promovarea consumului de alcool este o miscare interesanta pe care Kaufland o face in Romania, dar si obisnuirea romanilor cu reciclarea trebuie sa inceapa de undeva.

Kaufland Notifica Romanii Privind o Noua Masura SPECIALA in Toate Magazinele

Kaufland desfasoara de ceva vreme diverse campanii prin care sa sustina reciclarea PET-urilor, a sticlelor, a dozelor de aluminiu, sau a bateriilor, ceea ce romanii nu fac in numar foarte mare, dar ceea ce Comisia Europeana ne tot “impinge” sa facem. Mesajul celor de la Kaufland Romania da de inteles ca toate magazinele din tara fac parte din aceasta campanie, deci la oricare ar trebui sa puteti recicla produse pentru a primi vouchere pentru bere.

Kaufland Romania nu spune daca exista limitari in ceea ce priveste tipurile de bere pe care le putem cumpara din cadrul magazinelor sale, astfel ca in mod teoretic ar trebui sa putem cumpara orice folosind voucherele pe care ni le da. Nu par sa existe nici obligatia de a avea un Kaufland Card pentru a putea beneficia de aceasta promotie speciala, deci e bine de stiut inclusiv acest lucru daca vreti sa profitati de aceasta oferta speciala pentru reciclare chiar acum.

Kaufland are mai multe informatii pe website-ul sau in legatura cu aceasta campanie, asa ca daca vreti sa aflati mai multe despre reciclare, unde o puteti face, si ce puteti primi, atunci trebie doar sa intrati pe website-ul sau pentru a afla toate detaliile transmise de catre companie.