Prima Pagina Apple Apple a vrut sa transforme un buncar german intr-un Apple Store

Apple a vrut sa transforme un buncar german intr-un Apple Store

emag revolutia preturilor mobil

Cei de la Apple au idei extrem de indraznete in ceea ce priveste magazinele pe care le deschid in lumea intreaga, asa ca in Stuttgart s-au gandit sa faca ceva cu adevarat impresionant. Mai exact, a avut intentia de a transforma o parte a unuiĀ fost buncar antiaerian intr-un Apple Store, iar in imaginea de mai jos puteti vedea cum ar fi aratat intregul magazin.

Conform unor surse locale, cei de la Apple ar fi oferit o suma care ar fi de minim 100 de milioane de euro pentru o parte din acest buncar, insa oferta i-ar fi fost refuzata. Apple incearca de ceva vreme sa construiasca un Apple Store in Stuttgart, insa a refuzat sa deschida o locatie intr-un mare mall local, preferand sa faca ceva cu mult mai interesant, dar planurile sale nu s-au materializat.

Fostul buncar antiaerian are deja deschise o serie de magazine, el fiind situat sub piata din centrul orasului, asa ca Apple ar fi facut o investitie foarte mare. Nu se stie cate camere ar fi vrut Apple sa cumpere, insa intre 1945 si 1985 fostul buncar a fost utilizat ca si hotel, el avand 100 de camere, deci vorbim despre un spatiu foarte mare.

Pana acum autoritatile locale nu s-au aratat prea entuziasmate de planurile Apple de a construit un Apple Store in buncar si o fatada din sticla la suprafata sa. Autoritatile au respins si alte planuri de a transforma acel buncar in alte afaceri, asa ca ramane de vazut daca acolo va fi vreodata facut ceva, sau autoritatile se vor opune tuturor ideilor.

apple-store-buncar-stuttgart

emag revolutia preturilor articole
  • Srb Srb

    Tot timpul Apple a avut numai ganduri bune, sa transforme o idee din vremuri urate intr-un magazin SUPERB