Google Pixel se blocheaza aleator in timpul folosirii

Google Pixel se blocheaza aleator in timpul folosirii, problema afectand un numar destul de restrans de utilizatori deocamdata.

Google Pixel se blocheaza aleator in timpul folosirii, un numar mare de utilizatori raportand aceasta problema a terminalelor lansate de catre compania Google. Aceste blocaje pot dura cateva secunde, sau cateva minute, dupa care terminalele Google Pixel isi revin, insa problema este foarte enervanta pentru utilizatori, deoarece nu el permite sa-si foloseasca dispozitivele.

Deocamdata nimeni nu a reusit sa descopere cauza acestor blocaje aleatorii ale Google Pixel, insa pentru unii, dezinstalarea aplicatiei Live360 Family Locator pare sa fi rezolvat problema temporar. Pentru alti utilizatori Google Pixel, care nici macar nu folosesc aceasta aplicatie, problema nu are rezolvare si asta pentru ca ea ar putea fi de natura software in Android, sau hardware.

Spre deosebire de terminalele iPhone, care se inchid aleator, Google Pixel nu se inchide si butoanele sale nu raspund la comenzi in cele cateva minute de blocare. In aceasta idee, utilizatorii Google Pixel nu pot nici macar sa-si reporneasca terminalele, deci trebuie sa astepte ca ele sa isi revina, de cele mai multe ori perioada fiind mai lunga decat cea necesara pentru repornirea unui iPhone.

Google Pixel se blocheaza aleator in timpul folosirii

Conform unora care au cautat diverse rezolvari pentru problema, nici macar stergerea cache-ului, sau resetarea completa a setarilor Google Pixel nu rezolva problemele. In aceasta idee, daca nici macar o resetare a Google Pixel la setarile din fabrica nu rezolva problemele, atunci am putea vorbi si despre un defect hardware, nu neaparat unul al Android.

“My phone keeps freezing and I can’t get it to do anything when it does. No response from any buttons for at least a minute and it will just start working randomly.”

Cei de la Google sunt, desigur, constienti de problema Google Pixel, dar deocamdata nu au oferit vreo informatie cu privire la o posibila rezolvare pentru ea. Deocamdata nu exista un numar foarte mare de clienti ai Google Pixel care experimenteaza problema, insa pe de alta parte nici nu s-au vandut extrem de multe unitati pe pietele globale.

Aceasta este doar una dintre problemele Google Pixel, iar acum cateva saptamani v-am vorbit si despre cea care afecteaza difuzorul.

google-pixel-credit-play-store