Prima Pagina Google Google Pixel se blocheaza aleator in timpul folosirii

Google Pixel se blocheaza aleator in timpul folosirii

Google Pixel se blocheaza aleator in timpul folosirii, problema afectand un numar destul de restrans de utilizatori deocamdata.

Google Pixel se blocheaza aleator in timpul folosirii, un numar mare de utilizatori raportand aceasta problema a terminalelor lansate de catre compania Google. Aceste blocaje pot dura cateva secunde, sau cateva minute, dupa care terminalele Google Pixel isi revin, insa problema este foarte enervanta pentru utilizatori, deoarece nu el permite sa-si foloseasca dispozitivele.

Deocamdata nimeni nu a reusit sa descopere cauza acestor blocaje aleatorii ale Google Pixel, insa pentru unii, dezinstalarea aplicatiei Live360 Family Locator pare sa fi rezolvat problema temporar. Pentru alti utilizatori Google Pixel, care nici macar nu folosesc aceasta aplicatie, problema nu are rezolvare si asta pentru ca ea ar putea fi de natura software in Android, sau hardware.

Spre deosebire de terminalele iPhone, care se inchid aleator, Google Pixel nu se inchide si butoanele sale nu raspund la comenzi in cele cateva minute de blocare. In aceasta idee, utilizatorii Google Pixel nu pot nici macar sa-si reporneasca terminalele, deci trebuie sa astepte ca ele sa isi revina, de cele mai multe ori perioada fiind mai lunga decat cea necesara pentru repornirea unui iPhone.

Google Pixel se blocheaza aleator in timpul folosirii

Conform unora care au cautat diverse rezolvari pentru problema, nici macar stergerea cache-ului, sau resetarea completa a setarilor Google Pixel nu rezolva problemele. In aceasta idee, daca nici macar o resetare a Google Pixel la setarile din fabrica nu rezolva problemele, atunci am putea vorbi si despre un defect hardware, nu neaparat unul al Android.

“My phone keeps freezing and I can’t get it to do anything when it does. No response from any buttons for at least a minute and it will just start working randomly.”

Cei de la Google sunt, desigur, constienti de problema Google Pixel, dar deocamdata nu au oferit vreo informatie cu privire la o posibila rezolvare pentru ea. Deocamdata nu exista un numar foarte mare de clienti ai Google Pixel care experimenteaza problema, insa pe de alta parte nici nu s-au vandut extrem de multe unitati pe pietele globale.

Aceasta este doar una dintre problemele Google Pixel, iar acum cateva saptamani v-am vorbit si despre cea care afecteaza difuzorul.

google-pixel-credit-play-store

 • Srb Srb

  Clasic, telefon “ieftin”

 • Danut Mihai Florian

  Nu la toata lumea 🙂

 • V.P

  Au vandut atat incat Apple este novoita sa manipuleze , asa stiu sa faca la perfectie .
  Nu pot sa uit cum au facut in cazul antennagate , au testat toate telefoanele de pe piata pentru a da unul care sa piarda semnalul pentru a ascunde incompetenta . Uitati fratilor ca si asta pierde semnal :))).

 • Lucian Palievici

  Pixel e telefonul anului, conform unui reviewer consacrat (MKBHD). Cică e un telefon foarte bun.

 • Liviu

  pacat ca il strica androidul . asta e .poate el sa leviteze sau chiar sa zboare , cat timp foloseste android e praf

 • gheorghe

  Comentariu de troll – daca nu ai nimic de spus , poate ar fi bine sa te abtii .
  La subiect – problema cu difuzorul nu mi se pare deloc grava – este reparabila . Si probabil ca 99% din telefoanele de pe piata distorsioneaza la volum maxim .
  Despre blocatile aleatorii , cat timp problema nu este generalizata la toate unitatile , e greu sa tragi o concluzie . Ar putea sa fie unele procesoare cu defect de fabricatie . Sa speram ca Google va gasi raspunsul .

 • Cristi

  @Srb, mai bine te abtineai. Stii foarte bine ca si iPhone-ul are problema asta, nu e vorba ca e “ieftin”, mici erori de genul pot aparea oricand, cu atat mai mult cat a fost numit si telefonul anului. 😉

 • Srb Srb

  telefonul anului numit de catre cine? nu contest dar nu stiam ca deja s-au dat premiile

 • vlad

  Problema este de la soft si poate fi rezolvata prin update ,restart la telefon poti sa dai tinand apasat 10 secunde pe butonul power.

 • Olimpiu

  Il lauda unul cu iP 6 pe-aici, de mama focului … Nimic nu-i perfect pe lumea asta.

 • shapk

  Din pacate cam acesta este telefonul anului in opinia multor recenzori avizati. Camera, baterie, fluiditate peste Iphone. Parca regret ca m-am grabit si mi-am luat un 7 plus. Dar nu e rau. Macar am experimentat ceva nou, dar care dezamageste. Intre timp apar tot mai multe probleme raportate cu terminalele noastre. Din pacate majoritatea marilor producatori se confrunta cu cate o problema mai mare sau mai mica. Anul viitor e batalia decisiva.

 • Ionelmobil

  Problema e din cauza lansatorului PIXEL LAUNCHER. Asa face si pe alte telefoane.

 • Liviu

  Stiu ca e offtopic . Pe ip7 plus pe 10.2 bateria tine ceva mai putin decat pe 10.1.1. Sau mi se pare mie

 • Visan Teodor

  Pe ce te bazezi când faci afirmația asta?

 • Visan Teodor

  Se pare că nici Pixel-ul nu e perfect.Am citit recenzii și da,cică ar fi telefonul anului..insa pentru un utilizator de iPhone,oricât de bun ar fi,tot nu se va ridica la valoarea Regelui lor.Acum,că are mai puține probleme în comparație cu iPhone-ul,e discutabil.