Kissenger – cum saruti oameni la distanta cu iPhone

Kissenger este un nou accesoriu pentru iPhone care aduce o functionalitate extrem de neobisnuita pentru linia de terminale ale companiei Apple. Mai exact, vorbim despre un accesoriu care ne permite sa sarutam persoane la distanta folosind terminale iPhone, iar clipul video de mai jos explica foarte bine intreaga procedura pe care el o ofera.

Conform producatorilor Kissenger, acest accesoriu le permite oamenilor sa se sarute la distanta folosind tehnologia care este disponibila in momentul de fata pe piata. Kissenger are o aplicatie pentru iPhone care le permite oamenilor sa faca apeluri video pentru a se putea vedea, insa “magia” adevarata sta in baza accesoriului, acolo unde se transmit saruturile.

Kissenger este foarmat dintr-o serie de senzori de presiune si o serie de motoare vibratoare, acestea avand rolul de a simula un sarut dat de catre o persoana. Senzorii de presiune inregistreaza intensitatea unui sarut trimis, iar motoarele vibratoare reproduc acel sarut cu o senzatie care este cat se poate de ciudata, dar teoretic apropiata de cea a unui sarut.

Kissenger este, poate, cel mai ciudat accesoriu produs vreodata pentru terminalele iPhone, el fiind deocamdata in stadiul de prototip. Nu se stie sigur daca Kissenger va fi lansat pe pietele globale, el fiind in continuare in proces de dezvoltare, asa ca va fi interesant de vazut cum vor evolua lucrurile cu el.