Apple Watch a avut vanzari record in T4 2016

Apple Watch a avut vanzari record in T4 2016, in ciuda faptului ca Apple nu a putut acoperi cererea existenta pe piata in cele trei luni de sfarsit ale anului trecut. Apple Watch Seria 1 si Seria 2 au fost lansate in toamna anului 2016, iar cei de la Apple au avut probleme mari in a acoperi cererea de pe piata, dar asta nu i-a oprit din a face vanzari record.

Tim Cook, presedintele companiei Apple, a recunoscut faptul ca Apple Watch a inregistrat vanzari record in T4 2016, insa desigur ca nu a oferit si cifre pentru aceasta afirmatie. Apple Watch a stabilit recorduri atat in ceea ce priveste vanzarile de unitati, cat si in ceea ce priveste incasarile generate de catre acest produs, asa ca vorbim despre cresteri pe intreaga linie.

Unii analisti estimau ca Apple ar fi vandut pana in 10 milioane de unitati ale Apple Watch in T4 2016, insa mai multe detalii vom afla in perioada urmatoare. Apple Watch este inclus de catre Apple intr-o categorie de produse diverse, iar pentru aceasta au scazut vanzarile cu 8% fata de aceeasi perioada a anului trecut.

Avand in vedere ca in aceasta categorie avem produse precum iPod, Apple TV, sau produse Beats, unele dintre acestea au inregistrat o scadere colosala a vanzarilor. De ce nu vrea Apple sa spuna cate Apple Watch-uri vinde in mod oficial ramane un mister, insa compania este creditata ca avand cele mai cautate produse de acest gen inca din anul 2015.

“The holiday demand was so strong we couldn’t make enough. We couldn’t be more excited about Apple Watch.”

apple-watch-vanzari-t4-2016