Prima Pagina Apple Valoarea actiunilor Apple stabileste un nou record

Valoarea actiunilor Apple stabileste un nou record

Desi nu asteptam lansarea iminenta a vreunul iPhone in viitorul apropiat, astazi pretul actiunilor Apple a atins o noua valoare record pentru cei din Cupertino. Mai exact, in cursul zilei bursiere din SUA, o actiune a companiei Apple a ajuns sa valoreze 133.74 dolari, cea mai mare valoar inregistrata vreodata pentru cei din Cupertino.

Recordul anterior este de putin peste 132 de dolari pentru o actiune a companiei Apple, insa ceea ce s-a stabilit astazi ar putea fi doar inceputul unei cresteri in perioada urmatoare. Cresterea de acum a venit dupa ce binecunoscuta institutie financiara Goldman Sachs a recomandat achizitia de actiuni ale companiei Apple, stabilind un pret de 130 – 150 de dolari pentru ele.

Cu cativa ani in urma compania Apple si-a impartit in raport de 7 la 1 actiunile, astfel ca valoarea acestora a scazut de 7 ori pe bursa in baza actiunii. Daca aceasta schimbare nu ar fi avut loc, atunci astazi o actiune a companiei Apple ar fi valorat peste 900 de dolari pe bursa americana, foarte aproape de valoarea de 1000 de dolari, zvonita cu multi ani in urma.

Acestea fiind spuse, actiunile Apple se afla pe un trend ascendent si exista sanse ca valoarea sa creasca substantial in perioada urmatoare.

valoare actiuni apple record

 • Srb Srb

  In sfarsit, articol pe tema aceasta. ZEU ZEU ZEU

 • marius

  Stie cineva avizat cum pot cumpara in ro actiuni la apple?

 • Mircea Radulescu

  Iti deschizi cont pe o platforma de tranzactionare si depui niste bani intr-o banca cu care lucreaza respectivii. Succes !

 • Srb Srb
 • Mr. Tambourine Man

  Este evident, asa cum au scris mai mulți “specialiști” aiciasa pe forum, ca Apple e pe ducă.

 • Deejay

  Nu Apple e pe duca
  Ci iPhone

 • IsmailVely

  Eu nu înteleg ! Cum sa fie iphone pe duca? Voi ati cutit stirea?