iPhone 7 vs LG G6 – autonomia bateriei

iPhone 7 si LG G6 apar astazi intr-un test al autonomiei bateriei pentru a ni se arata cum se descurca noul smartphone cu bateria de 3300 mAh integrata. In imaginea de mai jos puteti vedea ce performante are bateria LG G6 in comparatie cu cea a iPhone 7 si iPhone 7 Plus, smartphone-urile Apple descurcandu-se mult mai bine decat produsul LG.

Puteti vedea ca in acest test, iPhone 7 Plus are o autonomie de 9 ore si 5 minute pentru utilizare, cat se poate de corecta. iPhone 7 are o autonomie de 7 ore si 46 de minute, extrem de apropiata de ceea ce ofera smartphone-ul, insa LG G6 este cu mult mai departe de ambele, avand o autonomie de doar 5 ore si 54 de minute pentru utilizare.

LG G6 are autonomie mai proasta decat LG G4, un smartphone lansat cu 2 ani inainte sa, insa extrem de apropiata de cea a LG G5, lansat chiar anul trecut. Samsung Galaxy S7 si Samsung Galaxy S7 Edge au autonomie cu cel putin 40 de minute mai buna decat cea a LG G6, insa iPhone 7 si iPhone 7 Plus le depasesc de departe pe toate.

Pana si Google Pixel are autonomie mult mai buna decat cea a LG G6, fiind extrem de apropiat de ceea ce ofera iPhone 7 pentru clientii Apple. Intre autonomia LG G6 si cea a iPhone 7 Plus exista o diferenta de 3 ore si 10 minute, iar asta desi produsul Apple are o baterie ci 400 mAh mai mica decat cea a smartphone-ului celor de la LG.

Deci, ce parere aveti despre autonomia LG G6 in comparatie cu cea a iPhone 7 ?

iphone 7 lg g6 autonomia bateriei