Orange – internet gratuit pentru tine si o persoana draga

Orange ofera internet mobil gratuit pentru persoanele care sunt dornice sa daruiasca trafic de internet persoanelor iubite din viata lor.

5

Orange are in momentul de fata o campanie extrem de interesanta in baza careia clientii sai pot obtine internet gratuit pentru ei si o persoana iubita. Accesand aceasta pagina veti afla toate detaliile campaniei Orange, operatorul de telefonie mobila oferind internet gratuit clientilor in baza numarului de telefon pe care il au, mecanismul fiind foarte simplu.

Orange a lansat campania cu ocazia Valentine’s Day si a introdus termenul Dragobiti atunci, oferindu-le clientilor posibilitatea de a darui trafic de internet gratuit unei persoane dragi. Daruind trafic de internet gratuit unei persoane dragi, cei de la Orange daruiesc exact aceeasi cantitate de trafic de internet si pentru persoana care face acest cadou, asa ca atat voi, cat si persoana iubita aveti de castigat.

Tot ce trebuie sa faceti este sa va logati in sectiunea Contul Meu din aceasta pagina a website-ului Orange, si sa introduceti numarul de telefon al persoanei careia doriti sa-i oferiti internet gratuit. Apasand butonul pentru calcularea traficului, cei de la Orange vor aduna cifrele din numarul de telefon si vor inmulti suma cu 10, rezultatul fiind traficul de internet gratuit pe care il primiti.

Orange – internet gratuit pentru tine si o persoana draga

In functie de numarul de telefon pe care il aveti, cei de la Orange vor oferi chiar si peste 1 GB de trafic national de internet mobil gratuit atat pentru voi, cat si pentru persoana careia ii trimiteti. Cei de la Orange va permit sa oferiti Dragobiti cu internet mobil gratuit la maxim 3 numere de telefon, asa ca alegeti cu foarte mare grija persoanele carora le oferiti traficul.

Cei de la Orange sustin ca traficul de internet mobil gratuit pe care il obtineti este valabil pentru o luna de facturare si este consumat cu prioritate fata de cel alocat pentru abonamentul sau cartela voastra. Asta inseamna ca veti consuma acest trafic de internet mobil Orange, acordat prin aceasta pagina, inaintea celui din abonament si cartela, asa ca probabil il veti consuma rapid.

Campania aceasta a Orange cu internet mobil gratuit dateaza de mai bine de o luna si mai este valabila pentru doar o saptamana de zile. In aceasta idee, va recomand sa profitati de ocazie si sa obtineti internet gratuit de la Orange cat inca mai aveti ocazia deoarece nu se stie cand va mai fi lansata o campanie la fel de buna precum aceasta.

orange internet mobil gratuit