Prima Pagina Samsung Galaxy S8 Samsung Galaxy S8 este deja oferit la precomanda

Samsung Galaxy S8 este deja oferit la precomanda

Samsung Galaxy S8 ar putea costa intre 840 de euro si 920 de euro conform unor zvonuri aparute in cursul aceste zile, cu mult mai scump decat iPhone 7.

Samsung Galaxy S8 este deja oferit la precomanda de catre unele magazine online care se ocupa cu vanzarea de telefoane mobile, iar pretul initial este neobisnuit de mare. Mai exact, un magazin online din Marea Britanie vinde Samsung Galaxy S8 la pretul de 922 de euro pentru precomanda, cu peste 120 de euro mai mult decat pretul anuntat de unii retaileri.

Dimineata va spuneam ca Samsung Galaxy S8 ar urma sa coste doar 799 de euro in versiunea de baza cu 64 GB spatiu de stocare, insa iata ca lucrurile pot fi usor diferite. Se pare ca unele magazine vor vinde Samsung Galaxy S8 la preturi de peste 900 de euro in versiunea standard, dar pretul oficial ar putea fi totusi mai mic de atat la lansare.

Separat de acest magazin online, o alta sursa anunta astazi ca Samsung Galaxy S8 va costa 840 de dolari in versiunea de baza cu 64 GB spatiu de stocare. Daca aceasta informatie este adevarata, atunci in Europa Samsung Galaxy S8 ar urma sa coste 840 de euro in mod oficial, cu 40 de euro mai mult decat pretul anuntat in cursul diminetii.

Samsung Galaxy S8 este deja oferit la precomanda

Daca Samsung Galaxy S8 va avea un pret care incepe de la 840 de euro in versiunea de baza, atunci Samsung Galaxy S8 Plus va avea un pret care incepe de la 940 de euro. In cazul Samsung Galaxy S8 pretul va creste la 940 de euro pentru versiuena cu 128 GB spatiu de stocare, in timp ce in cazul Samsung Galaxy S8 Plus pretul va sari de 1000 de euro.

Ca Samsung Galaxy S8 va costa minim 840 de euro este greu de crezut, deoarece vorbim despre un pret cu 100 de euro mai mare decat cel al iPhone 7. Cei de la Samsung incearca sa vanda Samsung Galaxy S8 la un pret foarte bun, deci el trebuie sa fie foarte apropiat de cel al iPhone 7 pentru a avea succes pe pietele globale.

In urmatoarele saptamani vom afla tot felul de informatii privind preturile Samsung Galaxy S8 si Samsung Galaxy S8 Plus, dar ramane de vazut care vor fi adevarate. Indiferent de zvonurile privind preturile Samsung Galaxy S8, pe 29 martie vom afla informatiile oficiale de la Samsung.

samsung galaxy s8 pret iphone 7

 • George89

  Oricum va avea succes, aproape indiferent de preț
  Eu personal cred ca prețul de 1000 dolari este exagerat pentru orice smartphone high end, producătorii au început sa crească preturile în nesimțire curata

 • Srb Srb

  Daca 1000$ este exagerat atunci Vertu??

 • Claudiuip7

  @srb pe bune Vertu este altceva bro

 • Mr. Tambourine Man

  Știi că e o teapa, dar măcar ești mândru că e o țeapă de 922 euro

 • Srb Srb

  nu este tot telefon? adica oamenii se plang de telefon de 1000$ cand exista pe piata si un telefon de 100$-300$ pt bugetul lor…frate daca 1000$ este exagerat pt tine,de ce nu iti iei altceva? intelegeam daca existau DOAR telefoane de 1000…dar

 • George89

  Vorbim aici pentru oamenii de rand, ca dacă Apple sa r baza exclusiv pe bogătani cum face Vertu nu ar mai face profitul pe care îl face

 • Srb Srb

  corect, dar oamenii de rand se plang de preturile mari practicate de Apple. Deci nu oamenii de rand este targhetul,singurul plus este ca sunt atatea solutii in a cumpara un iphone

 • Terrymada

  Nu e nicio problema. La 1-2 luni dupa lansare ii scad pretul cu 100 de dolari sau iti dau bonus o damigeana de tuica si un televizor pe lampi in valoare de 100 de dolari:) la fel au procedat si cu s7 parca cand la 1 luna dupa lansare au oferit carduri cu 100 de euro pt a fi cheltuiti in magazinul de aplicatii.

 • Florin

  Pana aici! Hai care aveti tupeu sa dati precomanda? Imi place Samsung, chiar am un Samsung si nu e nici primul, dar precomanda nu mai fac dupa ultima precomanda din toamna…. Astept sa intre pe piata, sa vad ca e safe si apoi om vedea.

 • Florin

  Era la note 7….dar am prins ideea. Au dat voucher de 100€ de care puteai lua accesorii sau aplicatii daca pastrai comanda activa dupa primul retur, cand inca sperau sa o dreaga cu bateriile. Aia intregi la cap au refuzat si au cerut full refund. Crezi tu ca acum mai face vreun om intreg la mansarda precomanda?!?

 • Srb Srb

  Da,cei cu oua dau precomanda. Sunt vreo 2 pe aici care deja au dat la quickmobile

 • badmad

  Bani de o masina

 • Srb Srb

  sa nu exageram, poate bani luati de la remat 🙂

 • amfetamin

  Cu toate ca “prețul de 1000 dolari este exagerat” de o “nesimțire curată” tu zici ca va avea succes,”indiferent de preț”-ul asta de o nesimțire curată?

 • amfetamin

  Sa nu uitam de ocheții VR,dați și ăia mocca,numai sa cumperi S nu știu care.

 • amfetamin

  Stai chill,ca in mașina aia mai investești încă odată atâta ca sa fie cât de cât safe.

 • amfetamin

  Unde-i Samsung Store ca vreau sa ma duc cu cortul sa stau deja la coada,dar câta puhoi de lume o fi in fața lor,toți cu 1000 coco in buzunare,mai bine lasă. 😁😁

 • Terrymada

  Una peste alta e foarte de cacao sa lansezi ceva cu un pret mare, apoi sa te prinzi ca ai sarit calul si la nicio luna sa incepi cu tiganeli la pachet gen bonusuri, acadele, bilete de teatru sau intrare la Zoo.

 • Viorel Predatorul

  Cozile din fața magazinelor Apple sunt pentru a face impresie, să creadă lumea că iPhone este super dorit, cautat, magic.
  Astăzi, produsele se pot comanda pe internet,nu trebuie să stai la coadă.

 • George89

  Vorbim aici despre Galaxy S cea mai notorie și de succes gama android din toate timpurile, nu o gama necunoscuta de la orice colt de strada din China
  Galaxy S7 Edge a fost cu mult mai scump decât predecesorul, dar a devenit cel mai bine vândut smartphone android cu toate ca a avut un preț foarte mare

 • George89

  Și de unde ști tu ca asa o sa fie la S8?

 • amfetamin

  S6 plus ochelari VR gratis,S7 plus ochelari VR gratis și mai era ceva cu 100$ gratis in playstore. Ai văzut ce s-a întâmplat cu HTC dacă au ținut de preț? După părerea mea e prea mare prețul cerut,nu prea mai contează dacă pe buna dreptate sau nu.
  Aprox ceva de genul lui VW Phaeton,degeaba era burdușit de tehnologie și era calitativ la fel de lux ca un Audi A8,nu poți sa ceri prețul unui A8 pe un Phaeton,vânzările lui Phaeton au demonstrat asta.