Samsung Galaxy S8 este deja oferit la precomanda

Samsung Galaxy S8 ar putea costa intre 840 de euro si 920 de euro conform unor zvonuri aparute in cursul aceste zile, cu mult mai scump decat iPhone 7.

Samsung Galaxy S8 este deja oferit la precomanda de catre unele magazine online care se ocupa cu vanzarea de telefoane mobile, iar pretul initial este neobisnuit de mare. Mai exact, un magazin online din Marea Britanie vinde Samsung Galaxy S8 la pretul de 922 de euro pentru precomanda, cu peste 120 de euro mai mult decat pretul anuntat de unii retaileri.

Dimineata va spuneam ca Samsung Galaxy S8 ar urma sa coste doar 799 de euro in versiunea de baza cu 64 GB spatiu de stocare, insa iata ca lucrurile pot fi usor diferite. Se pare ca unele magazine vor vinde Samsung Galaxy S8 la preturi de peste 900 de euro in versiunea standard, dar pretul oficial ar putea fi totusi mai mic de atat la lansare.

Separat de acest magazin online, o alta sursa anunta astazi ca Samsung Galaxy S8 va costa 840 de dolari in versiunea de baza cu 64 GB spatiu de stocare. Daca aceasta informatie este adevarata, atunci in Europa Samsung Galaxy S8 ar urma sa coste 840 de euro in mod oficial, cu 40 de euro mai mult decat pretul anuntat in cursul diminetii.

Samsung Galaxy S8 este deja oferit la precomanda

Daca Samsung Galaxy S8 va avea un pret care incepe de la 840 de euro in versiunea de baza, atunci Samsung Galaxy S8 Plus va avea un pret care incepe de la 940 de euro. In cazul Samsung Galaxy S8 pretul va creste la 940 de euro pentru versiuena cu 128 GB spatiu de stocare, in timp ce in cazul Samsung Galaxy S8 Plus pretul va sari de 1000 de euro.

Ca Samsung Galaxy S8 va costa minim 840 de euro este greu de crezut, deoarece vorbim despre un pret cu 100 de euro mai mare decat cel al iPhone 7. Cei de la Samsung incearca sa vanda Samsung Galaxy S8 la un pret foarte bun, deci el trebuie sa fie foarte apropiat de cel al iPhone 7 pentru a avea succes pe pietele globale.

In urmatoarele saptamani vom afla tot felul de informatii privind preturile Samsung Galaxy S8 si Samsung Galaxy S8 Plus, dar ramane de vazut care vor fi adevarate. Indiferent de zvonurile privind preturile Samsung Galaxy S8, pe 29 martie vom afla informatiile oficiale de la Samsung.

samsung galaxy s8 pret iphone 7