Termenii si conditii de utilizare ai iTunes au devenit o carte de benzi desenate

Termenii si conditiile de utilizare ai iTunes au fost luati de multe ori in ras din cauza mentiunilor neobisnuite pe care compania Apple le-a facut in cadrul lor. Vorbim despre mentiuni privind obligativitatea de a nu folosi software al Apple pentru a crea bombe nucleare, sau altele asemenea, documentul Apple fiind ironizat de foarte multa lume.

Pentru ca simplele ironii nu sunt suficiente, cineva s-a gandit sa creeze o carte de benzi desenate pe care o vinde in momentul de fata prin Amazon. Ea este in topul celor mai vandute publicatii de acest gen, iar aici o puteti gasi, mai jos fiind prezentate cateva dintre paginile care au fost create de catre graficianul ce a produs-o si o vinde.

conditii itunes benzi desenate

conditii itunes benzi desenate 1

conditii itunes benzi desenate 2

conditii itunes benzi desenate 3

Articolul precedentAirPods 2 ar putea avea functii biometrice
Articolul următorTrainz Driver 2 – un simulator de trenuri excelent, la oferta
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.