OXENFREE este cea mai buna aplicatie a saptamanii pentru iPhone si iPad

0

Apple a anuntat cea mai buna aplicatie a saptamanii in AppStore in cursul zilei de ieri, cei din Cupertino promovand un titlu grozav pentru iPhone, iPad si iPod Touch-urile utilizatorilor din lumea intreaga.

OXENFREE este cea mai buna aplicatie a saptamanii pentru iPhone si iPad aleasa de catre compania Apple pentur promovarea in urmatoarea saptamana in AppStore. In clipul video de mai jos puteti vedea ce fel de gameplay ofera jocul OXENFREE pentru utilizatori si vorbim despre un titlu extrem de interesant de care foarte multa lume va dori sa se bucure.

OXENFREE este un joc de aventura in care avem o poveste supranaturala despre un grup de prieteni care intra intr-o lume a fantomelor. Noi vom prelua controlul asupra lui Alex, un tanar rebel care deschide fara voie un portal catre o alta dimensiune din care provin fantomele si creaturile pe care va trebui sa le ucidem pe parcursul intregii actiuni.

“The critically acclaimed, mind-bending adventure comes to iOS with custom touch controls. Oxenfree is a supernatural thriller about a group of friends who unwittingly open a ghostly rift. Play as Alex, a bright, rebellious teenager who brings her new stepbrother Jonas to an overnight party on an old military island. The night takes a terrifying turn when you unwittingly open a ghostly gate spawned from the island’s cryptic past. How you deal with these events, your peers, and the ominous creatures you’ve unleashed is up to you.”

Pe masura ce parcurgem povestea OXENFREE si exploram lumea virtuala din joc, vom descoperi toate surprizele pe care le-au pregatit dezvoltatorii pentru noi. Jocul OXENFREE este unul cu un motor grafic avansat si un fundal sonor de exceptie, asa ca daca il veti incerca, veti avea parte de o experienta extrem de interesanta pe iDevice-urile voastre.

  • An intelligent conversation system changes the story and your relationships based on every decision
  • The unique radio mechanic allows Alex to communicate with mysterious spectres and manipulate her world
  • Multiple mysteries to unravel, spanning decades and lifetimes

OXENFREE este disponibil pentru descarcare, in format universal, din AppStore, urmand acest link.