Prima Pagina Samsung Galaxy S8 Samsung Galaxy S8 – cat costa si accesoriile ?

Samsung Galaxy S8 – cat costa si accesoriile ?

Samsung Galaxy S8 are preturile de vanzare dezvaluite astazi, impreuna cu cele ale accesoriilor, dar si imagini cu trei dintre culorile oficiale.

Samsung Galaxy S8 si Samsung Galaxy S8 Plusvor avea preturi ce incep de la 800 de euro si respectiv 900 de euro, conform celei mai sigure surse de informatii despre produse nelansate. Vorbim despre binecunoscutul evleaks, care a afirmat astazi pe Twitter ca Samsung Galaxy S8 va avea pretul de 800 de euro in momentul lansarii, Samsung Galaxy S8 avand pretul de 900 de euro.

Pretul Samsung Galaxy S8 este cu doar 40 de euro mai mare decat cel perceput de catre compania Apple pentru iPhone 7, deci vorbim despre o diferenta infima. In cazul pretului Samsung Galaxy S8 Plus diferenta este similara, iar multi o vor plati fara intrebari pentru a beneficia de un ecran atat de mare si un design atat de elegant, in comparatie cu cel al iPhone.

Separat de preturile Samsung Galaxy S8 si Samsung Galaxy S8 Plus, evleaks ne ofera si cateva detalii in legatura cu accesoriile pe care terminalele el vor avea. Vorbim despre dock-ul care transforma Samsung Galaxy S8 intr-un calculator, casca GearVR pentru realitate virtuala si camera Samsung Gear 360, ce va fi oferita.

Samsung Galaxy S8 – cat costa si accesoriile ?

Samsung Galaxy S8 va putea fi transformat intr-un calculator cu un accesoriu numit DeX, care va costa 150 de euro, un pret infim pentru functionalitate. Casca GearVR, care permite folosirea Samsung Galaxy S8 pentru realitate virtuala, va avea un pret de 130 de euro, in timp ce Gear 360 va costa 230 de euro dupa lansare.

Dintre toate acestea, DeX este cel mai important accesoriu pentru Samsung Galaxy S8, deoarece el va permite inlocuirea unui laptop is a unui PC. Cu ajutorul sau utilizatorii pot transpune imaginea de pe ecranul Samsung Galaxy S8 pe un monitor intr-un format similar cu cel al unui PC, pentru a folosi aplicatii si a naviga pe internet.

Separat de acestea, in imaginea de mai jos puteti vedea imagini cu Samsung Galaxy S8 argintiu, gri si violet, ultima fiind usor diferita fata de cea prezentata de imagini aparute azi. Samsung Galaxy S8 si Samsung Galaxy S8 Plus vor fi prezentate oficial pe data de 29 martie, insa lansarea ar putea avea loc abia in luna aprilie.

Samsung Galaxy S8 violet gri argintiu

 • Gabriel.86

  Superb.

 • Srb Srb

  Ce mizerii…zici ca sunt oglinzi sa se uite femeile in ele

 • Srb Srb

  Nu stiu cine si-ar lua acel DeX din moment ce,banuiesc, ca si in android gasesti aplicatii ce sa iti faca mirror image pe monitor/laptop/tv etc

 • George89

  Extrem de elegant

 • Srb Srb

  Viorel abia asteapta sa isi cumpere la mana doua,varianta violet sa mearga cu tinuta lui

 • Srb Srb

  la cum vorbesti…clar nu este vorba despre ce zici tu acolo

 • Srb Srb

  pai tocmai ce ai depus un efort…tu nu stii sa citesti si sa scrii si tot pe mine dai vina? te rog, aici doar unul este asa.

 • Andrei

  Daca o fi chiar asa, mi-e mila de “angajatii” tai ca au un sef dus cu
  capu’ … si daca tu esti un atrepenor de succes, sa ma scuzi, dar cu
  d’astia ca tine nu mai iese tara asta din cac*t … esti caz de studiu
  prietene … daca tot te scalzi in bani, de ce nu te cauti la bibilica ?
  .. o sa ai suprize mari ! 😛

 • Srb Srb

  ce treaba are aici cum ma port cu saracii de pe net, cu viata mea personala si cum imi place mie sa am grija sau nu, de oamenii mei? Eu zic sa mai studiezi notiunea de viata virtuala vs reala

 • cuesnecenzurat

  Prin mirroring nu faci trecere sub interfata desktop, Desktop eXperience exact asta face, un hibrid Android/Deskop UI.
  Prin aplicatia “Samsung Desktop Experience” este afisata o interfata Android trecuta prin andocare sub UI Desktop cu ferestre, multi-tasking si suport Keyboard & Mouse.

 • Srb Srb

  deci mirror android….sau android are si desktop OS si nu stim noi? si acuma cred ca ai keyboard si mouse banuiesc…poti prin BT

 • Viorel Predatorul

  Srb este patron asa cum sunt eu calugar! Nu vad cum ar putea careva sa lucreze cu unul ca asta. Din cauza astora ca el am plecat din tara, pentru ca ma sufocau si eram convins ca vor trai mult si bine bivolii astia cu creierul cat grauntele. Nu mai incap pe strada cu mercedesurile lor si cu unghia mare la degetul mic, patroni burtosi si cheliosi care isi sug maselele dupa un pranz copios cu mici.

 • Deejay

  Shurubele..daca Apple ne oferea aceleasi chestii..ziceai ca sunt sfantul graal al tehnologiei..mai bine ai fi corect,nu doar strolibat

 • Andrewsbcr

  Srb, vorbesc serios acum, chiar nu îți place designul ? Lasă la o parte partea de aici, Răspunde sincer… Este foarte ok cum arată ! Dacă nu îți place, mai am o întrebare : dacă pe spatele acestui telefon ar avea mărul, ți-ar plăcea acest design?

 • Darius

  E frumos îmi place! my own personal opinion…

 • Srb Srb

  Dupa cum vezi din cauza mea viorel si -a schimbat viata,asta inseamna putere asupra oamenilor,si posibil sa fie calugar dar am l-am facut sa isi calce si pe principiile lui. Oamenii slabi de inger de se plang tot timpul de bani sau de alti oameni nu au ce cauta in RO. Aici cei mici nu reusesc

 • Srb Srb

  Daca ar avea marul tot nu mi-ar place,pe negru imi place,orice alta culoare parca il incarca mult

 • Srb Srb

  Te pup

 • Viorel

  Închide în plm trf asta de blog spurcat

 • Srb Srb

  Poftim?

 • amfetamin

  “Casca GearVR, care permite folosirea Samsung Galaxy S8 pentru realitate virtuala, va avea un pret de 130 de euro, in timp ce Gear VR va costa 230 de euro dupa lansare.”
  Deci cat e casca Gear VR pana la urma,130 sau 230 euro?

 • Gear 360 e 230 euro. Ar fi aiurea sa dai 1000 de lei pe o bucata de plastic in care sa bagi un smartphone.