Samsung Galaxy S8 – cat costa si accesoriile ?

Samsung Galaxy S8 are preturile de vanzare dezvaluite astazi, impreuna cu cele ale accesoriilor, dar si imagini cu trei dintre culorile oficiale.

Samsung Galaxy S8 si Samsung Galaxy S8 Plusvor avea preturi ce incep de la 800 de euro si respectiv 900 de euro, conform celei mai sigure surse de informatii despre produse nelansate. Vorbim despre binecunoscutul evleaks, care a afirmat astazi pe Twitter ca Samsung Galaxy S8 va avea pretul de 800 de euro in momentul lansarii, Samsung Galaxy S8 avand pretul de 900 de euro.

Pretul Samsung Galaxy S8 este cu doar 40 de euro mai mare decat cel perceput de catre compania Apple pentru iPhone 7, deci vorbim despre o diferenta infima. In cazul pretului Samsung Galaxy S8 Plus diferenta este similara, iar multi o vor plati fara intrebari pentru a beneficia de un ecran atat de mare si un design atat de elegant, in comparatie cu cel al iPhone.

Separat de preturile Samsung Galaxy S8 si Samsung Galaxy S8 Plus, evleaks ne ofera si cateva detalii in legatura cu accesoriile pe care terminalele el vor avea. Vorbim despre dock-ul care transforma Samsung Galaxy S8 intr-un calculator, casca GearVR pentru realitate virtuala si camera Samsung Gear 360, ce va fi oferita.

Samsung Galaxy S8 – cat costa si accesoriile ?

Samsung Galaxy S8 va putea fi transformat intr-un calculator cu un accesoriu numit DeX, care va costa 150 de euro, un pret infim pentru functionalitate. Casca GearVR, care permite folosirea Samsung Galaxy S8 pentru realitate virtuala, va avea un pret de 130 de euro, in timp ce Gear 360 va costa 230 de euro dupa lansare.

Dintre toate acestea, DeX este cel mai important accesoriu pentru Samsung Galaxy S8, deoarece el va permite inlocuirea unui laptop is a unui PC. Cu ajutorul sau utilizatorii pot transpune imaginea de pe ecranul Samsung Galaxy S8 pe un monitor intr-un format similar cu cel al unui PC, pentru a folosi aplicatii si a naviga pe internet.

Separat de acestea, in imaginea de mai jos puteti vedea imagini cu Samsung Galaxy S8 argintiu, gri si violet, ultima fiind usor diferita fata de cea prezentata de imagini aparute azi. Samsung Galaxy S8 si Samsung Galaxy S8 Plus vor fi prezentate oficial pe data de 29 martie, insa lansarea ar putea avea loc abia in luna aprilie.

Samsung Galaxy S8 violet gri argintiu