iOS 10.3.2 NU merge pe iPhone 5, iPhone 5C si iPad 4

iOS 10.3.2 beta 1 nu este compatibil cu iPhone 5, iPhone 5C si iPad 4, compania Apple neavand fisiere care permit instalarea acestei versiuni a iOS in terminale. Puteti vedea mai jos lista completa de terminale iPhone si iPad pe care poate fi instalat iOS 10.3.2 acum, iar iPhone 5, iPhone 5C si iPad 4 nu se numara printre terminalele compatibile.

iPhone 5, iPhone 5C si iPad 4 sunt ultimele produse Apple lansate cu un chip pe arhitectura de 32 biti, A6 fiind chip-ul in discutie. Incepand cu iPhone 5S compania Apple a trecut la un chip A7 produs folosind un proces de fabricatie de 64 biti, deci iOS 10.3.2 ar putea oferi suport doar pentru aceasta arhitectura din momentul in care va fi lansat oficial.

Anul acesta ne asteptam ca iOS 11 sa nu mai ofere suport pentru iPhone 5, iPhone 5C si iPad 4, insa a incepe chiar de la iOS 10.3.2 pare o miscare destul de prematura. Totusi, din moment ce Apple nu a publicat fisiere de instalare a iOS 10.3.2 pentru iPhone 5, iPhone 5C si iPad 4 inca din prima versiune beta, lucrurile par a fi destul de clare.

Exista posibilitatea ca iOS 10.3.2 si versiunile urmatoare ale iOS 10 sa aiba suport pentru iPhone 5, iPhone 5C si iPad 4, dar acest lucru pare improbabil. Sanse mai mari sunt ca iPhone 5, iPhone 5C si iPad 4 sa nu mai poata fi instalat pe iOS 10.3.2 si daca aveti unul dintre aceste produse Apple, ar trebui sa fiti pregatiti pentru asta inca de pe acum.

ios 10.3.2 suport iphone 5 ipad 4

Articolul precedentSamsung Galaxy S8 – probleme mari cu productia
Articolul următorActiunile Apple ating cea mai mare valoare din istorie
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.