iOS 10.3.2 NU merge pe iPhone 5, iPhone 5C si iPad 4

iOS 10.3.2 beta 1 nu este compatibil cu iPhone 5, iPhone 5C si iPad 4, compania Apple neavand fisiere care permit instalarea acestei versiuni a iOS in terminale. Puteti vedea mai jos lista completa de terminale iPhone si iPad pe care poate fi instalat iOS 10.3.2 acum, iar iPhone 5, iPhone 5C si iPad 4 nu se numara printre terminalele compatibile.

iPhone 5, iPhone 5C si iPad 4 sunt ultimele produse Apple lansate cu un chip pe arhitectura de 32 biti, A6 fiind chip-ul in discutie. Incepand cu iPhone 5S compania Apple a trecut la un chip A7 produs folosind un proces de fabricatie de 64 biti, deci iOS 10.3.2 ar putea oferi suport doar pentru aceasta arhitectura din momentul in care va fi lansat oficial.

Anul acesta ne asteptam ca iOS 11 sa nu mai ofere suport pentru iPhone 5, iPhone 5C si iPad 4, insa a incepe chiar de la iOS 10.3.2 pare o miscare destul de prematura. Totusi, din moment ce Apple nu a publicat fisiere de instalare a iOS 10.3.2 pentru iPhone 5, iPhone 5C si iPad 4 inca din prima versiune beta, lucrurile par a fi destul de clare.

Exista posibilitatea ca iOS 10.3.2 si versiunile urmatoare ale iOS 10 sa aiba suport pentru iPhone 5, iPhone 5C si iPad 4, dar acest lucru pare improbabil. Sanse mai mari sunt ca iPhone 5, iPhone 5C si iPad 4 sa nu mai poata fi instalat pe iOS 10.3.2 si daca aveti unul dintre aceste produse Apple, ar trebui sa fiti pregatiti pentru asta inca de pe acum.

ios 10.3.2 suport iphone 5 ipad 4

16 COMENTARII

  1. Logic ca nu merge pentru ca softu asta e pentru iPhone 6s 7 7 plus pentru ca procesoarele suporta performanța mărita in soft și dacă dădeau voie pe iPhone 5 5s 5C le forțează la capacibilitate maxima și se mișcă greu !

  2. Poi crezi ca ei sunt prosti? Au pretenții la un uptate la care sa muncit sa iasă din prima bine, sa dea voie la terminale mai avansate sa scoată și ei banii !!

  3. IOS 10.3 are APFS care este pe 64 bits, cele 3 modele au procesor A6 care este pe 32 bits, nu este vorba ca nu au vrut, doar ca nu s-a mai putut

  4. E absolut normal să nu mai ofere actualizări de firmware pe device-uri vechi de 4-5 ani. Cu alte cuvinte, e common sense să accepți incompatibilitatea unui hardware ce are o arhitectură logică depășită cu un OS optimizat pentru hardware de ultimă generație.

  5. Salutare tuturor!
    Incerc sa fac update la 10.3 pe un 5s si nu merge. Am incercat si prin itunes si ota si imi da aceiasi eroare. Dupa ce apare verificare actualizare da eroarea cu imposibil de instalat actualizat. Am sters de cateva ori actualizarea, restart, resetare retea, flight mode…. NIMIC!
    Stie careva care este probelma?