Apple vrea sa integreze MacBook Pro si iPad Pro

Apple a lansat MacBook Pro cu Touch Bar in toamna anului trecut si lauda din plin functiile de productivitate pe care aceste produse le ofera pentru clientii din lumea intreaga. Desi multa lume s-a declarat multumita de ceea ce ofera MacBook Pro cu Touch Bar, compania Apple ia totusi in calcul lansarea unor noi modele ale MacBook Pro care nu au Touch Bar, dar se interconecteaza cu iPad Pro.

Practic, integrarea aceasta le-ar permite utilizatorilor de MacBook Pro sa beneficeze de unele functii pe care le ofera tabletele iPad Pro, cum ar fi Apple Pencil. Apple le-ar putea permite celor care detin iPad Pro si Apple Pencil sa foloseasca stylusul pentru a desena orice doresc direct pe ecranul iPad Pro, insa aceasta este doar una dintre functiile pe care cei de la Apple le au in minte.

Eliminand Touch Bar din viitoare modele ale MacBook Pro, compania Apple ar putea vinde in continuare laptop-urile la un pret mare, dar cu integrarea iPad Pro oferita. In momentul de fata Apple dezvolta prototipuri care sa includa aceste functii, asa ca va fi interesant de vazut cat va dura pana cand ele vor fi efectiv disponibile pentru clientii dornici sa se bucure de asemenea functii.

Functii similare sunt oferite de catre unii competitori ai Apple, mai exact cei de la Microsoft, asa ca Apple are destul de multe de recuperat in fata celor din Redmond, iar asa ar putea-o face.

“In addition, Apple is said to be exploring additional Retina MacBook Pro models without the Touch Bar, and other pro-oriented features, such as hooking an iPad Pro up to a Mac to use it as a Cintiq-like device.”

macbook pro ipad pro

5 COMENTARII