Planul ambitios companiei Apple pentru viitoarele sale produse

Apple este recunoscuta in lumea intreaga ca fiind o companie foarte ambitioasa, iar planurile sale pentru protejarea mediului intra in aceasta categorie. Facand abstractie de modul sau obisnuit de functionare, compania Apple a anuntat planurile pentru protejarea mediului in viitor, fara a avea deocamdata vreo idee cu privire la cum le poate duce la indeplinire.

Ieri cei de la Apple au publicat informatiile anuale privind responsabilitatea cu privire la protejarea mediului inconjurator, anuntand si unele planuri pana in 2020. Mai exact, compania Apple intentioneaza sa renunte complet la materiale provenite din mine si sa se foloseasca mai mult de materiale reciclate pentru a-si fabrica viitoarele produse pentru clienti.

Desi in momentul de fata majoritatea materialelor folosite pentru fabricarea iPhone nu sunt reciclate, Apple vrea sa schimbe acest lucru pana in 2020. In loc sa cumpere materiale provenite din mine, compania Apple vrea sa cumpere tot mai multe materiale reciclate, sau sa recicleze mai multe materiale din produsele pe care le recupereaza de la clientii sai.

Apple va face foarte multe investitii in urmatorii ani pentru a creste nivelul de reciclare al produselor si pentru reduce dependenta de minereurile extrase uneori ilegal. Toate aceste planuri ar trebui indeplinite pana in anul 2020, insa totul depinde de investitiile facute de catre compania Apple si de ceea ce vor fi capabili sa faca si partenerii sai.

Mai multe detalii privind planurile Apple gasiti aici.

apple reciclare produse