HTC U11 reinventeaza interactiunea cu un smartphone

HTC U11 este un smartphone care va fi prezentat pe data de 16 mai de catre compania HTC, iar intr-un clip video promotional aparut ieri vedem ce mare secret ascunde el. Conform celor de la HTC, dar si clipului video ce pare a fi facut de catre companie, HTC U11 va aduce un nou mod de a interactiona cu un smartphone, simplificand accesarea rapida a unor functii.

Mai exact, HTC U11 va putea fi strans in mana de catre utilizator pentru a activa meniuri laterale in dreapta sau stanga ecranului, lucru imposibil de facut cu un alt smartphone. Utilizand cel mai probabil senzori de presiune implementati in marginile HTC U11, compania taiwaneza vrea sa ofere un mod mai simplu si mai rapid de a accesa anumite functii.

In clipul video de mai jos veti vedea ca aceste meniuri laterale ale HTC U11 pot fi accesate printr-o usoara strangere in mana a terminalului, ele avand o gama variata de aplicatii dedicate. Accesarea aplicatiilor este la fel de rapida, insa modul in care HTC U11 ofera accesul la ele este adevarata schimbare la care nimeni nu s-a gandit pana acum.

Realitatea este ca multi dintre noi scoatem un smartphone cu o singura mana din buzunar si optiunea de a accesa un meniu lateral cu o simpla strangere, in loc de a folosi ecranul, ar fi utila. HTC U11 pare sa prezinte o idee destul de interesanta si, ca sa fiu sincer, cred ca ea ar putea “prinde” foarte rapid la utilizatori, daca va fi intr-adevar utila.

Abia pe 16 mai vom vedea HTC U11 prezentat intr-o conferinta oficiala, insa pana atunci vom afla mai multe despre el si poate ca vom vedea noi dovezi ale utilizarii sale.

https://www.youtube.com/watch?v=-fSPvl8UMy4

12 COMENTARII

  1. Touch pe lateral ..nu prea cred,banuiesc ca tot trebuie sa aprinzi ecranul pt a face aceste lucruri pt ca altfel in pantaloni ar fi macel. Un fel de apple watch dar acolo inteleg ca nu ai ecran asa mare sa dai scroll pana gasesti aplicatia. Pt viteza de operare 3d touch rulz

  2. Nu stiu cat de multe poti sa faci dar sa fie intr-adevar si utile dar trebuie sa recunosc ca e tare interesanta ideea celor de la htc.