Samsung Galaxy S8 este cel mai fragil smartphone

Samsung Galaxy S8 este cel mai fragil smartphone testat de catre o celebra companie specializata pe vanzarea de asigurari pentru telefoane.

Samsung Galaxy S8 este cel mai fragil smartphone testat de catre cei de la SquareTrade, o companie specializata pe vanzarea de asigurare pentru smartphone-uri. Pentru a testa rezistenta Samsung Galaxy S8 la lovituri, ei lasa terminalele sa cada pe suprafete dure de la diverse inaltimi pentru a simula accidentele care se intampla in viata obisnuita.

In clipul video de mai jos puteti vedea testele facute de catre cei de la SquareTrade pentru Samsung Galaxy S8 si Samsung Galaxy S8 Plus, terminalele fiind considerate de catre ei drept foarte fragile. Cei de la SquareTrade afirma ca Samsung Galaxy S8 este primul smartphone testat de ei care s-a crapat in toate cele 4 colturi ale ecranului de la prima scapare.

Asta sugereaza ceea ce multi stiau deja, mai exact faptul ca Samsung Galaxy S8 este foarte fragil din cauza faptului ca are o carcasa din sticla. Desigur ca toata lumea se astepta la asa ceva, insa conform celor de la SquareTrade, Samsung Galaxy S8 este mai fragil chiar si decat predecesorii sai, care aveau deasemenea o carcasa din sticla.

Samsung Galaxy S8 este cel mai fragil smartphone testat de SquareTrade

Samsung Galaxy S8 si Samsung Galaxy S8 Plus nu sunt doar fragile, ci si greu de reparat, cei de la SquareTrade mentionand o serie de obstacole care impiedica repararea rapida. Pentru a putea face un smartphone impresionant precum Samsung Galaxy S8, cei de la Samsung au facut multe modificari la strictura interna, dar si la sistemele de protectie ale dispozitivului.

Era de asteptat ca Samsung Galaxy S8 si Samsung Galaxy S8 Plus sa fie fragile, dar probabil nimeni nu se astepta ca ele sa fie mai fragile decat predecesoarele. Ecranul Samsung Galaxy S8 este protejat de Gorilla Glass 5, insa carcasa nu se stie ce material de protectie are, dar chiar daca ar fi avut tot Gorilla Glass 5, nu ar fi contat.

Acestea fiind spuse, cred ca multi se vor plange din cauza fragilitatii ridicate a Samsung Galaxy S8 si Samsung Galaxy S8 Plus, dar toti cei care le cumpara trebuie sa fie contienti de compromisuri.

samsung galaxy s8 scor reparare