Facebook: clipuri video ca si cover pentru profil

Facebook nu stie cum sa mai atraga utilizatorii cu functii noi oferite de catre reteaua sa de socializare, asa ca acum testeaza o noua schimbare foarte interesanta. Mai exact, cei de la Facebook testeaza acum o functie care ne va permite sa folosim un clip video ca si cover pentru pagina de profil, deocamdata doar unele pagini avand acces la functie.

Puteti vedea in imaginea animata de mai jos ca vorbim despre optiunea de a schimba imaginea statica folosita ca si cover pentru pagina de profil Facebook si de a o inlocui cu un clip video. Schimbarea le va oferi utilizatorilor optiunea de a isi crea pagini de profil mult mai interesante pentru Facebook, iar asta le va oferi oamenilor o noua ocupatie in reteaua de socializare.

Facebook: clipuri video ca si cover pentru profil

Ideea celor de la Facebook este foarte interesanta si ar putea convinge utilizatorii sa interactioneze mai mult cu anumite profiluri, sau pagini, in baza acestor clipuri video. Deocamdata nu exista detalii cu privire la tipurile de clipuri video ce pot fi folosite ca si cover pentru Facebook, dar detalii de acest gen vor fi dezvaluite in curand de catre compania americana.

Facebook este o retea de socializare in care personalizarea ocupa un rol cheie, iar compania americana pare sa fi inteles foarte bune asta, asa ca testeaza constant functii noi. Aceasta pentru a seta un clip video ca si cover pentru profilul Facebook va atrage cu siguranta atentia multor persoane si va creste interesul pentru utilizarea retelei de socializare.

Voi ce parere aveti despre aceasta noua functie pentru Facebook ?