iPhone 8 ar putea fi prezentat la WWDC 2017

iPhone 8 ar putea fi prezentat in cadrul WWDC 2017 de catre compania Apple, insa lansarea ar putea avea loc abia cateva luni mai tarziu.

iPhone 8 ar putea fi prezentat mult mai devreme decat spera foarte multi dintre clientii companiei Apple, WWDC 2017 putand fi locatia aparitiei sale. Vorbim despre un zvon pe care cei de la JPMorgan ni-l aduc in atentie in legatura cu iPhone 8, insa care deocamdata este singur intr-o “mare” de informatii care sugereaza o aparitie mult mai tarzie.

Toate informatiile aparute pana acum sugerau faptul ca iPhone 8 va fi prezentat abia in toamna acestui an, poate chiar mai tarziu de luna septembrie. Ei bine, cei de la JPMorgan sunt de parere ca Apple “se va impusca in picior” si va prezenta iPhone 8 in luna iunie, dar va lansa terminalul pe pietele globale abia cateva luni mai tarziu.

Chiar azi s-a plans Tim Cook din cauza faptului ca zvonurile privind lansarea iPhone 8 afecteaza vanzarile seriei iPhone 7, deci afirmatiile analistilor par rupte din alta realitate. De ce ar alege Apple sa anunte iPhone 8 acum din moment ce vanzarile actualei serii sunt mici si aparitia sa ar afecta mai mult evolutia modelelor actuale pe pietele globale ?

iPhone 8 ar putea fi prezentat la WWDC 2017

Fara a oferi vreo justificatie pentru afirmatiile privind iPhone 8, analistii JPMorgan par sa le fi facut dupa o betie buna care avea drept scop inflamarea spiritelor. Totusi, cand auzi informatii de acest gen de la o institutie financiara precum JPMorgan, nu pot decat sa te intrebi daca nu cumva, vreun analist are vreo parere pertinenta cu privire la iPhone 8.

Partea interesanta este ca un zvon aparut zilele trecute de la Deutsche Bank sugera faptul ca Apple nu va lansa vreun iPhone 8 anul acesta. Desigur ca nici acel zvon nu are vreo baza reala, pentru ca acest analisti nu prea au legatura cu realitatea din jurul Apple si scriu diverse tampenii despre iPhone 8 doar pentru a avea o activitate.

Cea mai probabila situatie ste ca Apple sa prezinte iPhone 8 impreuna cu iPhone 7S si sa il lanseze in cantitati limitate pentru clienti. Ideea aparitiei tarzii a iPhone 8 este la fel de improbabila, iar asta pentru ca vanzarile iPhone 7S ar fi mai mult afectate.