Facebook pregateste noi schimbari pentru News Feed

Facebook are in lucru noi schimbari pentru modul in care vizualizam continut in News Feed-ul website-ului, dar si al aplicatiilor pentru terminale mobile. Mai exact, cei de la Facebook au integrat in News Feed o versiune beta a unui sistem numit Topics to Follow, care ne va permite sa descoperim continut nou pe diverse teme de interes pentru noi.

In fiecare dintre aceste categorii cu teme de interese cei de la Facebook vor afisa informatii de la diverse conturi si pagini, fie ca noi le urmarim, sau nu. Pentru fiecare tema exista posibilitatea de a alege sa urmarim intreaga sursa de informatii pe care Facebook ne-o pune la dispozitie si sa avem disponibile toate noutatile respective direct in News Feed cand il accesam.

Cei de la Facebook au recunoscut in mod oficial ca testeaza acest nou sistem pentru News Feed, deci exista sansa ca el sa fie la un moment dat lansat global. Deocamdata, Facebook il testeaza totusi cu un numar redus de utilizatori din cadrul retelei de socializare si va decide in baza interactiunii cu el daca va fi oportun sa-l ofere pentru toata lumea, sau sa renunte la el.

Facebook cauta in mod constant noi metode de a afisa continut cat mai atractiv pentru utilizatori in News Feed, iar aceasta este o noua tentativa de a ne tine legati de retea. Desigur ca Facebook va trebui sa adune doar cele mai bune informatii disponibile in cadrul retelei sale de socializare, dar ramane de vazut daca va reusi sa-si multumeasca utilizatorii.

“We’re testing ways for people to subscribe directly to topics in News Feed so they can see more stories about topics they like. In addition to following specific Pages, this is a new way to follow the general topics you’re interested in.”

Facebook News Feed teme interes