iPhone 8 si iPhone 7S vor avea carcase din sticla

iPhone 8 si iPhone 7S vor avea carcase din sticla, compania Apple urmand a oferi o serie de functii comune pentru cele doua smartphone-uri.

iPhone 8 si iPhone 7S vor fi lansate in cursul acestui an de catre compania Apple, conform unor noi informatii aparute in cursul acestei zile de la analistii americani. Acestia sunt de parere ca doar iPhone 8 va avea un ecran OLED, insa iPhone 7S si iPhone 7S Plus urmeaza sa aiba o carcasa din sticla si nu aluminiu, asa cum se credea recent.

iPhone 7S va avea si o schimbare usoara a design-ului in comparatie cu iPhone 7, insa deocamdata nu se stie exact ce ar presupune asta. In principiu, terminalele vor avea carcasele din sticla de format 2.5D, la fel ca ecranul, plus schimbari pentru componentele interne, dar iPhone 7S va fi un upgrade minor fata de seria actuala.

iPhone 7S ar putea include deasemenea un sistem de incarcare wireless din moment ce se face trecerea la carcasa din sticla, iar asta ar fi o schimbare extrem de buna. iPhone 7S urmeaza sa aiba o structura din aluminiu care sustine ecranul si carcasa din sticla, deci Apple nu va folosi otel inoxidabil pentru aceasta parte a carcasei sale.

iphone 8 design analisti

iPhone 8 si iPhone 7S vor avea carcase din sticla

iPhone 8 urmeaza sa aiba un ecran care acopera aproape intregul panou frontal pe orizontala, precum puteti vedea in imaginile de mai jos. Partea interesanta aici este ca iPhone 8 ar putea avea o pereche de casti AirPods incluse in cutia livrata de catre compania Apple, dar asta este extrem de greu de crezut, avand in vedere pretul de vanzare al castilor.

iPhone 8 urmeaza sa aiba o structura din otel inoxidabil care sustine ecranul si carcasa din sticla, deci vorbim despre materiale premium folosite de catre Apple. iPhone 8 ar urma sa aiba si o baterie a carei capacitate ar fi cu pana la 30% mai mare decat cea actuala, iar camera duala ar putea avea stabilizator optic de imagine pentru ambii senzori.

 

15 COMENTARII

  1. Eu aștept iPhone 7s !
    Nu aștept încă iPhone 8 !
    Cred ca va fi lansat in iarna iPhone 7s aniversar ! Și iPhone 8 fa fi lansat in toamna lui 2018

  2. Pai si fara o schimbare radicala ei lun cifra 7,iar la o schimbare majora baga 7s?
    Nu cred. Vedem ,deja din iunie cam totul e stabilit si se va testa produsul ales

  3. Off-topic:
    Ce se mai aude de grupul ala de hackeri turci care au spart sute de milioane de triliarde de biliarde de conturi iCloud?
    Au primit banii de la Apple?
    Sau au primit Multe Urari si Iubire Eterna?

  4. Orice telefon care va aparea cu incarcare wireless dar necesita pozitionarea pe un pad e complet inutila…in loc sa te umpli de fire te umpli si de fire si de paduri…

  5. De acord cu terrymada. Useless. E bun doar in cazul iphone 7. Sa ai castile bagate si sa il incarci wireless. Numai asa pot vedea o utilitare.

  6. Orice incarcare wireless e mai comoda decat cea cu fir pentru simplul motiv ca atunci cand vrei sa folosesti telefonul, doar il ridici de pe pad si gata – nu mai trebuie sa debransezi cablul de incarcare, sau sa te apleci in cine stie ce pozitie incomoda limitata de lungimea cablului ca sa raspunzi la un simplu apel sau notificare.
    In plus, eviti deteriorarea cablului si a mufei de incarcare – stim cu toti ce grozave sunt cablurile de incarcare Apple si in plus ce timpi de incarcare “grozavi” au iphoanele .
    Si poate ca acum vor fi obligatii si cei de la Apple sa adopte fast-charging, alfel vor incarca wireless un IPhone in 6 ore , cu tehnologia lor invechita.
    Dar pentru trolli Apple nimic din ce nu are iPhone , nu e folositor – la fel a fost cu ecranele mai mari , cu mai multe memorie, cu Oled si multe le altele.
    cand in sfarsit le adopta si Apple dupa cativa ani , bineinteles ca sunt magice si mai grozave decat ale altora.

  7. @gelu: Aia cu aplecatul e tare. Si-asa da sedentarismul pe-afara din noi, azi maine nici la fund nu ne mai stergem/spalam, ca e mai comod sa stam cu kkt-ul pe noi.

  8. Ce e neadevarat in ce am scris ?
    Citeste si tu celelalte reply-uri si trage singur concluzia – pt toti trolii incarcarea wireless e complet nefolositoare . Apoi sa vezi posturi si laude dupa ce Apple o sa bage incarcare wireless !
    Exact ca in celelalte cazuri .
    Tocmai ce a scris zaone ca nu se poate desparti de ecranul cel mare al iPhone Plus . Ar fi trebuit sa vezi ce pareri isi exprima prin 2010-2011 despre cei ce foloseau “imensul” ecran de 4″ al Galaxy S1. Si ca el , toti ceilalti “fani”.
    Bineinteles ca nici unii nu at recunoaste ca au gresit si s-au luat ca oile dupa Jobs sau dupa ce le-a spus Apple .

  9. de ce scrii ca: “nu au recunoaste ca au gresit”??? daca pe vremea aceea imi placea display-ul de 4″, dupa cativa anii nu imi da dreptul sa cumpar un iPhone cu display-ul mai mare???? nici mie nu imi plac masinile cu 4 usi dar daca as avea alta situatie familiara mi-as cumpara una cu 4 usi.
    ce scrii tu sunt trolleri de 2 bani iar parerea mea personala despre iPhone Plus ramane in continuare una nu 100% satisfacatoare din cauza marimi. si moda se schimba anual asta nu inseamna ca trebuie sa purtam aceleasi haine 7 ani, sau poate tu porti 7 ani aceleasi “tzoale”.

  10. Tu de unde ai apărut?Am senzația că ești novice,altfel ar fi trebuit să știi că adevărații fani Apple(îi excludem pe cei care folosesc produsele din plăcere și care sunt deschisi la minte)am memoria scurta și ochelari de cal cu sigla mărului mușcat.

  11. iTurd, ai dreptate, însă fanii ar trebui să fie mai rezervați când e vorba despre preferințele altora. @gelu are perfectă dreptate că în era 3,5 inci, toate smartphone-urile cu ecran mai mare erau “palete de ping-pong”, şi fanii se jurau că în viața lor nu ar pune “farfurii” la ureche. Tot ei spuneau că cei care folosesc Note de 5,2 inci sunt penibili, etc.

    Acumulator, nimic nu mai este penibil, și toate sunt perfecte.
    Așa și cu încărcarea wireless: “este useless”, dar când o va avea și iPhone, va fi “magică”!
    La asta se referă @gelu: ipocrizia umană!

  12. Pe vremea aia fanii erau mai tineri, ochi mai buni, acuma la “batranetze” au nevoie de display mai mare sa poata citi cmment urile lui gelu si “lectura” ta. ?