iPhone 8 si iPhone 7S vor avea carcase din sticla

iPhone 8 si iPhone 7S vor avea carcase din sticla, compania Apple urmand a oferi o serie de functii comune pentru cele doua smartphone-uri.

15

iPhone 8 si iPhone 7S vor fi lansate in cursul acestui an de catre compania Apple, conform unor noi informatii aparute in cursul acestei zile de la analistii americani. Acestia sunt de parere ca doar iPhone 8 va avea un ecran OLED, insa iPhone 7S si iPhone 7S Plus urmeaza sa aiba o carcasa din sticla si nu aluminiu, asa cum se credea recent.

iPhone 7S va avea si o schimbare usoara a design-ului in comparatie cu iPhone 7, insa deocamdata nu se stie exact ce ar presupune asta. In principiu, terminalele vor avea carcasele din sticla de format 2.5D, la fel ca ecranul, plus schimbari pentru componentele interne, dar iPhone 7S va fi un upgrade minor fata de seria actuala.

iPhone 7S ar putea include deasemenea un sistem de incarcare wireless din moment ce se face trecerea la carcasa din sticla, iar asta ar fi o schimbare extrem de buna. iPhone 7S urmeaza sa aiba o structura din aluminiu care sustine ecranul si carcasa din sticla, deci Apple nu va folosi otel inoxidabil pentru aceasta parte a carcasei sale.

iphone 8 design analisti

iPhone 8 si iPhone 7S vor avea carcase din sticla

iPhone 8 urmeaza sa aiba un ecran care acopera aproape intregul panou frontal pe orizontala, precum puteti vedea in imaginile de mai jos. Partea interesanta aici este ca iPhone 8 ar putea avea o pereche de casti AirPods incluse in cutia livrata de catre compania Apple, dar asta este extrem de greu de crezut, avand in vedere pretul de vanzare al castilor.

iPhone 8 urmeaza sa aiba o structura din otel inoxidabil care sustine ecranul si carcasa din sticla, deci vorbim despre materiale premium folosite de catre Apple. iPhone 8 ar urma sa aiba si o baterie a carei capacitate ar fi cu pana la 30% mai mare decat cea actuala, iar camera duala ar putea avea stabilizator optic de imagine pentru ambii senzori.