Prima Pagina iPhone 8 iPhone 8 concept si comparatia cu Samsung Galaxy S8

iPhone 8 concept si comparatia cu Samsung Galaxy S8

iPhone 8 este prezentat intr-un nou concept publicat in cursul acestei zile pentru lumea intreaga, el aratandu-ne din nou de ce asteptam cu atat de mult interes lansarea acestuit erminal. Vorbim despre un iPhone 8 al carui ecran acopera intregul panou frontal, dar care are totusi margini subtiri ce delimineaza marginile carcasei, asa cum este si normal.

Acest iPhone 8 seamana cu ceea ce am vazut in atat de multe schite si desigur ca are un Touch ID integrat in ecran, nu in carcasa, asa cum au sugerat unele informatii. Per total, vorbim despre un iPhone 8 cu un design foarte interesant, dar care are totusi si sanse destul de bune de a fi lansat pe pietele globale de catre compania Apple in toamna acestui an.

Separat, putem vedea inclusiv o comparatie intre iPhone 8 si Samsung Galaxy S8, design-ul celor doua produse urmand a fi si foarte similar. Extrem de multa lume asteapta iPhone 8, unii evitand chiar sa mai cumpere iPhone 7 intre timp, iar daca acest concept este un preambul, atunci ne asteapta o toamna foarte “fierbinte”.

Voi ce parere aveti despre acest concept al iPhone 8 ?

 • Lucian84

  Dacă o sa arate așa o sa fie frumos, dar dacă nu va arăta așa ! Atunci toți vor fi dezamăgiți !

 • Emy

  Sincer is cam satul de dat cu presupusul la cum va arata si cum ca crede lumea …. daca nu averi o stire reala mai bine nu mai dati , riscati sa dezamagiti ….. azi dati ca are incarcare la distanta , miine ca nu , poimine ba da ca are si tot asa , voi chiar nu va saturati ? Prefer stiri mai concrete nu prostii

 • gelu

  Nu se vede nici un concept de iPhone ci doar un concept de iOS care ruleaza pe un ecran ce acopera toata partea frontala a unui telefon
  Cum iPhone nu va avea anul asta un asemenea ecran , mi se pare useless. E ceva facut doar sa atraga atentia, la fel cu toate conceptele prezentate anterior .
  E de inteles ca se incearca mentinerea iPhone in atentie , acum ca S8 a impus noi standarde in design si implementarea ecranelor mari.

 • Leon

  Vor sa aiba tot de la Samsung dar nu vor admite niciodata ca e mai bun, semnat , utilizatorii Apple.
  Cred ca singurul lucru misto la iPhone au fost conceptele.

 • Poti sa renunti la internet pana in toamna ca sa citesti doar “stiri concrete” despre iPhone 8.

 • Srb Srb

  Oricum cred ca cele 2 puncte din fata nu sunt pt 3d camera ci pt true tone

 • Viorel Predatorul

  Sunt curios dacă într-adevăr iPhone 8 va avea screen-to-body ratio de peste 90%, așa cum o arată prototipurile astea. Țin minte ce SF-uri de concepte apăruseră înainte de iPhone 5… Doamne! Fără bezel, tastatură cu laser, ecran holografic, etc
  Privește un asemenea concept aici: https://youtu.be/lzsBwnv_dAg

 • Emy

  Interesant ca au fost sterse comentariile mele 👍

 • Axe

  Sau poate sa mai invete putin sa scrie ? :-s