iPhone 8 concept si comparatia cu Samsung Galaxy S8

iPhone 8 este prezentat intr-un nou concept publicat in cursul acestei zile pentru lumea intreaga, el aratandu-ne din nou de ce asteptam cu atat de mult interes lansarea acestuit erminal. Vorbim despre un iPhone 8 al carui ecran acopera intregul panou frontal, dar care are totusi margini subtiri ce delimineaza marginile carcasei, asa cum este si normal.

Acest iPhone 8 seamana cu ceea ce am vazut in atat de multe schite si desigur ca are un Touch ID integrat in ecran, nu in carcasa, asa cum au sugerat unele informatii. Per total, vorbim despre un iPhone 8 cu un design foarte interesant, dar care are totusi si sanse destul de bune de a fi lansat pe pietele globale de catre compania Apple in toamna acestui an.

Separat, putem vedea inclusiv o comparatie intre iPhone 8 si Samsung Galaxy S8, design-ul celor doua produse urmand a fi si foarte similar. Extrem de multa lume asteapta iPhone 8, unii evitand chiar sa mai cumpere iPhone 7 intre timp, iar daca acest concept este un preambul, atunci ne asteapta o toamna foarte “fierbinte”.

Voi ce parere aveti despre acest concept al iPhone 8 ?