iPhone 8 – design comparat cu Samsung Galaxy S8

iPhone 8 este comparat cu Samsung Galaxy S8 intr-o schita care ne arata panourile frontale ale celor doua noi smartphone-uri de top.

iPhone 8 si Samsung Galaxy S8 apar astazi intr-o schita care are menirea de a ne arata ce fel de panou frontal vor avea cele doua produse care se vor lupta incepand din toamna. Stim deja cum arata panoul frontal al Samsung Galaxy S8 si cat de frumos este design-ul creat de catre compania Samsung pentru acest dispozitiv, insa acum il comparam si cu cel posibil pentru iPhone 8.

Avand in vedere ca pentru iPhone 8 avem doar schite, putem doar sa ne facem o idee cu privire la ceea ce urmeaza sa ofere compania Apple, insa alte solutie fata de cea de mai jos nu pare sa existe, ea fiind diferita fata de cea din Samsung Galaxy S8. Mai exact, daca Samsung Galaxy S8 are senzorii si camera integrate in partea superioara a panoului frontal, adica cea banda dintre ecran si marginea carcasei, la iPhone 8 lucrurile vor fi diferite.

In cazul iPhone 8 compania Apple va lasa o taietura in panoul frontal pentru a integra camera frontala si senzorii, iar privind cele doua design-uri, parca Samsung Galaxy S8 este mai frumos. In versiunea neagra a Samsung Galaxy S8 aceste componente nici macar nu se vad in panoul frontal, insa in cazul iPhone 8 vor fi diferente vizibile si nu chiar atat de elegante.

iPhone 8 – design comparat cu Samsung Galaxy S8

Acest panou frontal al iPhone 8 seamana mai mult cu cel al unui smartphone HTC, insa mai bine ar fi semanat cu cel al Samsung Galaxy S8. In loc sa ascunda toate aceste componente ale iPhone 8, asa cum face si acum, compania Apple alege sa le pozitioneze intr-un dreptunghi urat, schimbarea fiind departe de eleganta de design a altor produse Apple, dar si de cea a Samsung Galaxy S8.

Desigur ac e posibil ca Apple sa nu aiba alta solutie pentru a integra aceste componente ale iPhone 8 si poate ca ele vor fi invizibile in versiunea neagra, precum la Samsung Galaxy S8. Din pacate nu stim sigur daca acestea vor fi diferentele clare de design intre Samsung Galaxy S8 si iPhone 8, dar cam toate informatiile par sa sugereze asta.

iPhone 8 si Samsung Galaxy S8 sunt smartphone-urile care vor atrage cea mai multa atentie pe piata in urmatoarele luni multumita popularitatii lor. Atat Samsung Galaxy S8, cat si iPhone 8 vor avea ecrane care acopera intregul panou frontal al carcasei, asa ca va fi interesant de vazut cum va arata design-ul final al produsului companiei Apple.

iPhone 8 Samsung Galaxy S8 design comparatie