E3 2017 – Need for Speed Payback trailer oficial

E3 2017 a adus primul trailer oficial pentru Need for Speed Payback, compania EA Games prezentand noutatile jocului asteptat de catre milioane de oameni.

E3 2017 este cea mai mare conferinta anuala de gaming, iar in cadrul sesiunii de anul acesta a fost prezentat si primul trailer oficial pentru jocul Need for Speed Payback. Vorbim despre un joc Need for Speed Payback care este dezvoltat de catre compania EA Games, ea fiind prezenta la E3 2017 cu extrem de multe titluri interesante pentru o varietate de platforme.

Need for Speed Payback este urmatorul joc din serie dezvoltat de catre compania EA Games, iar la E3 2017 a avut loc o prezentare speciala a ceea ce va oferi el. Vorbim despre un Need for Speed Payback care este asteptat de foarte multa lume avand in vedere cat timp a trecut de la ultima lansare a unui joc din serie, E3 2017 fiind scena perfecta pentru a prezenta totul.

Puteti vedea in trailerul oficial de mai jos ca Need for Speed Payback urmeaza sa aiba foarte multa actiune disponibila, iar cei de la E3 2017 au apreciat din plin ceea ce a pregatit EA Games. Need for Speed Payback va avea o gama extrem de variata de masini pe care le putem alege pentru curse, la E3 2017 fiind anuntate unele dintre ele pentru audienta.

E3 2017 – Need for Speed Payback si primul trailer oficial lansat de catre EA Games

Need for Speed Payback urmeaza sa aduca foarte multe elemente din povestea Fast and Furious, iar cei prezenti la E3 2017 au remarcat imediat acest lucru. Primul trailer neoficial pentru Need for Speed Payback a dezvaluit aceasta strategie a dezvoltatorului, insa cel lansat ieri la E3 2017 a clarificat destul de mult intentiile companiei EA Games cu privire la el.

Need for Speed Payback este pregatit in momentul de fata pentru lansare pe data de 10 noiembrie, sau cel putin asta a fost anuntat ieri in cadrul E3 2017. Cei de la EA Games vor sa lanseze Need for Speed Payback pentru XBOX One, calculatoare si Playstation 4, insa desi la E3 2017 nu a fost anuntat acest lucru, o versiune pentru iOS va fi cu siguranta disponibila.

Versiunea pentru iOS a Need for Speed Payback nu a avut parte de o prezentare la E3 2017, dar este sigur in lucru si va aduce un gameplay similar pe iPhone sau iPad. Need for Speed Payback se anunta a fi un hit anul acesta, cei prezenti la E3 2017 aclamand din plin noul trailer pentru joc si asta le da incredere celor de la EA Games ca el va avea succes.