Beat Stomper este aplicatia gratuita a saptamanii pentru iPhone si iPad

Apple a anuntat aplicatia gratuita a saptamanii in cursul noptii trecute in App Store pentru iPhone, iPad si iPod Touch, ea putand fi descarcata fara plata de catre utilizatorii care doresc sa beneficieze de promotie.

Beat Stomper este aplicatia gratuita a saptamanii pentru iPhone si iPad oferita de catre compania Apple pentru descarcare fara plata pana in data de 22 iunie, inclusiv. In clipul video de mai jos puteti vedea ce fel de gameplay ofera jocul Beat Stomper pentru utilizatorii iPhone si iPad, titlul propunandu-ne o experienta mai mult decat interesanta.

In jocul Beat Stomper, noi va trebui sa ghidam un mic patrat virtual prin intreaga lume creata de catre dezvoltatori pentru a ne tine ocupati cateva ore bune. Beat Stomper este creat in baza unui motor grafic de exceptie si are o multitudine de elemente vizuale foarte interesante, toate acestea fiind combinate si cu un fundal sonor pe masura.

“Music, Neon light, Geometry. Jump, Hold , Stomp. The perfect combination of pure joy. It is born for you, and you are born for it.”

Beat Stomper este prezentat de catre dezvoltatorul sau ca un joc menit sa ne aduca distractia pe iPhone si iPad in utilizare, iar in baza a ceea ce vedem, cam asta se intampla.

  • Add new theme and music “Level Four”
  • Add big body mode, will triggered in every 4 games.
  • Optimize localization
  • Update Game Engine

Beat Stomper este disponibil pentru descarcare gratuita in iPhone, iPad si iPod Touch in format universal din App Store urmand acest link.