eMAG – 16 iunie – 1100 lei reducere la iPhone si Samsung

eMAG are in cursul urmatoarelor zile reduceri foarte bune la telefoanele iPhone si Samsung multumita campaniei Stock Busters care are o durata limitata de desfasurare. Vorbim despre reduceri care ajung pana la 1100 LEI in categoria de telefoane iPhone si Samsung din aceasta pagina, promotiile fiind foarte bune pentru smartphone-urile pe care le puteti cumpara acum.

Telefoanele Samsung si iPhone sunt cele mai cautate in momentul de fata la toate magazinele online, nu doar la cei de la eMAG, asa ca de aceea exista reduceri atat de bune. Telefoanele Samsung si iPhone cu preturi cu pana la 1100 LEI mai mici va permit sa va bucurati de un smartphone foarte bun, din toate punctele de vedere, la un pret pe masura de la eMAG.

Avand in vedere ca iPhone 7 si Samsung Galaxy S7 sunt cele mai cautate smartphone-uri Samsung si iPhone, cei de la eMAG ofera reduceri bune pentru ele. Mai exact, in cazul telefoanelor Samsung si iPhone disponibile in aceasta pagina gasiti reduceri de pana la 1050 de LEI la terminalele iPhone si de pana la 1100 LEO la cele ale companiei Samsung.

eMAG – 16 iunie – 1100 lei reducere la iPhone si Samsung

Beneficiind de reduceri de pana la 1050 de LEI la telefoanele iPhone si Samsung va puteti bucura de preturi de vanzarei mult mai mici decat cele standar de vanzare la eMAG. Costul de achizitie al telefoanelor iPhone si Samsung vandute de catre eMAG scade si mai mult daca ne uitam la cele din categoria de resigilate, asa ca puteti plati si mai putini bani pe ele.

In cazul telefoanelor iPhone si Samsung resigilate vandute de catre eMAG in categoria de produse din aceasta pagina va veti putea bucura de reduceri mai bune decat pentru terminalele noi. La categoria de resigilate de la eMAG puteti gasi iPhone cu pana la 40% reducere, dar si Samsung cu pana la 34% reducere, pretul final fiind mult mai mic decat cel standard de achizitie.

Indiferent daca veti cumpara telefoane iPhone si Samsung noi sau resigilate de la eMAG, preturile finale de vanzare vor fi cu mult mai bune decat cele noi. Acestea fiind spuse, daca sunteti in cautarea de telefoane iPhone si Samsung, atunci cei de la eMAG va ofera cea mai variaga gama de produse, cu cele mai bune reduceri existente in momentul de fata.

emag 16 iunie 1100 lei reducere iphone samsung