Transforma orice iPhone in Samsung Galaxy S8

Transforma orice iPhone intr-un Samsung Galaxy S8 cu ajutorul unui simplu tweak care aduce elemente din interfata Android pentru noul produs al companiei Google. Acest tweak este disponibil in Cydia pentru cei care au jailbreak, dezvoltatorul sau incercand sa ne permita sa experimentam intr-o anumita masura elementele din ecranul Infinity al Samsung Galaxy S8.

S8Edge este denumirea acestui tweak care este disponibil in Cydia pentru utilizatorii de terminale iPhone care au jailbreak, iar mai jos puteti vedea ce elemente din Samsung Galaxy S8. Schimbarile pentru interfata iPhone cu iOS 10 nu sunt colosale, insa teoretic dezvoltatorul spune ca o parte din experienta de a folosi un Samsung Galaxy S8 este adusa pe terminalele iPhone.

Desigur ca S8Edge are si un meniu de setari disponibil in aplicatia Configurari, Settings, a iPhone, iar de acolo putem alege cat de bine va semana interfata cu cea a Samsung Galaxy S8. Desigur ca fara un ecran curbat precum cel al Samsung Galaxy S8 nu puteti experimenta chiar atat de bine ceea ce ofera Samsung, dar macar aveti ocazia de a vedea unele noutati.

“Compatible with iOS 8, 9 and 10. S8Edge is a tweak for those who want to have that Galaxy S8 Infinity display feel. It adds a beautiful gradient overlay to the edges of the display and also rounds the corners while still mantaining the iOS feel we certainly enjoy. Configure options from Settings.”

S8Edge este disponibil in momentul de fata pentru descarcare din repo-ul BigBoss al Cydia si nu va transforma un iPhone in totalitate intr-un Samsung Galaxy S8.

iPhone transforma Samsung Galaxy S8

4 COMENTARII