Telefoanele Samsung: PROBLEMA care FRUSTREAZA Multi Oameni

Telefoanele Samsung au o problema foarte serioasa care frustreaza extrem de multi de utilizatori, iata ce trebuie sa stii despre ea, si cum o rezolvi.

Telefoanele Samsung agresivitate

Telefoanele Samsung sunt unele dintre cele mai populare din lume in momentul de fata, iar asta in conditiile in care exista concurenta tot mai mare din China pentru atentia clientilor. In ciuda acestui lucru, se pare ca telefoanele Samsung ajung din ce in ce mai des in atentia oamenilor, insa din pacate multi dintre cei care au ales sa cumpere un asemenea model de telefon au descoperit si o problema foarte serioasa cu dispozitivele folosite.

Telefoanele Samsung au o problema in ceea ce priveste inchiderea agresiva a aplicatiilor lasate deschise in fundal, si totul pentru a reduce cat mai mult din energia pe care acestea o consuma in mod constant. Cei de la Samsung au decis ca pentru a putea oferi o autonomie foarte buna in telefoanele Samsung e nevoie de o inchidere agresiva a aplicatiilor lasate deschise in fundal de catre utilizatori, dar asta genereaza o alta problema, intreruperea functionalitatii lor.

Telefoanele Samsung: PROBLEMA care FRUSTREAZA Multi Oameni

Telefoanele Samsung inchid in mod fortat aplicatiile din background, iar asta lasa utilizatorii fara posibilitatea de a-si monitoriz activitatile fizice, starea de sanatate, sau de a face alte lucruri care erau posibile cu unele aplicatii. Totul este atat de enervant incat oamenii au inceput sa se planga pe retelele de socializare din cauza acestei probleme pe care o au telefoanele Samsung, si diverse teste au confirmat situatia, fara ca Samsung sa spuna daca o va rezolva.

Telefoanele Samsung au totusi si o optiune care poate readuce lucrurile la normal, adica dispare inchiderea agresiva a aplicatiilor din fundal, iar aceasta poate fi activata din meniul pentru optiuni dedicate bateriei. Acolo exista optiunea de a nu “optimiza” aplicatiile pentru a creste autonomia pe care o au telefoanele Samsung, si daca o dezactivati, aplicatiile nu vor mai fi atat de agresiv inchise, deci functionalitatea oferita va fi cea normala.

Telefoanele Samsung nu sunt singurele care au functii de acest gen integrate de catre producatori, insa sunt cele care au cea mai agresiva metoda de a trata aceasta problema cu autonomia bateriei.