iPhone 8 – iOS 11 concept ne arata butonul Home

iPhone 8 este prezentat intr-un concept care ne arata o posibila implementare a butonului Home virtual in sistemul de operare iOS 11.

iPhone 8 este prezentat azi intr-un nou concept care ne arata cel de-al doilea design pe care compania Apple l-a testat si care a ajuns intr-o faza avansata de dezvoltare. Vorbim despre acel design al iPhone 8 are are camera frontala si senzorii de langa ea implementati intr-un mod cat se poate de estetic, dar care nu are Touch ID in carcasa si flash LED integrat in camera duala.

Acest design pentru iPhone 8 are sanse de 50% de implementare, alaturi de cel pe care vi l-am prezentat in cursul zilei de ieri, diferenta stand la flash LED-ul care este acum in camera duala. Trecand peste acestea, conceptul de astazi al iPhone 8 ne arata un concept in care putem vedea nu doar iOS 11, ci si un buton Home virtual integrat in dock, langa aplicatii.

Ideea din spatele acestui concept pentru iPhone 8 cu iOS 11 nu este chiar atat de greu de crezut ca ar fi fost pusa in practica de catre compania Apple. In mare, design-urile pentru iPhone 8 incep sa se apropie de un “numitor comun”, adica de o versiune care difera doar prin unele elemente, cum ar fi flash LED-ul, sau pozitionarea camerei frontale si a senzorilor de langa ea.

In ceea ce priveste iOS 11, deocamdata nu avem nici cea mai mica idee cu privire la modul in care va fi integrat un posibil buton Home in iPhone 8. Exista posibilitatea ca iPhone 8 sa aiba un buton Home virtual precum il vedem in imaginea de mai jos, dar exista si posibilitatea ca el sa fie integrat intr-o forma diferita, asa ca ramane de vazut ce vom primi.

Voi ce parere aveti despre acest concept al iPhone 8 cu iOS 11 ?