ONEPLUS 5 – SPECIFICATII, PRET, IMAGINI SI LANSARE

OnePlus 5 are pretul, specificatiile, imaginile oficiale si data de lansare dezvaluite in aceste momente de catre compania OnePlus.

OnePlus 5 este prezentat oficial in cursul acestor minute de catre compania OnePlus, noul smartphone avand toate noutatile dezvaluite. OnePlus 5 are specificatiile, pretul, si data de lansare dezvaluite, impreuna cu foarte multe imagini si clipuri video care prezinta toate detaliile noului smartphone, care a copiat design-ul iPhone 7 Plus intr-o tentativa disperata de a avea succes.

OnePlus 5 este asteptat de catre foarte multa lume deoarece promite sa ofere specificatii de top si sa concureze serios cu smartphone-urile iPhone si Samsung. Din pacate, pretul OnePlus 5 nu va fi la fel de bun precum se asteapta fanii seriei, dar specificatiile vor fi demne de un terminal care costa 500 de euro, asa ca ramane de vazut cum vor gandi fanii achizitiile.

ONEPLUS 5 – specificatii de top pentru un smartphone ieftin

OnePlus 5 specificatii

Primul lucru pe care il stim inca de acum cateva saptamani multumita tuturor zvonurilor aparute pe internet sunt specificatiile OnePlus 5, terminalul avand componente de top. Conform tuturor zvonurilor aparute pana acum, specificatiile OnePlus 5 sunt urmatoarele, confirmate si de catre compania chinezeasca :

  • chip Qualcomm Snapdragon 835 cu procesor octa-core tactat la minim 2.45 GHz;
  • versiuni cu 6 GB RAM si 8 GB RAM integrati;
  • placa video Adreno 540;
  • ecran AMOLED cu diagonala de 5.5 inch si rezolutie de 1920 x 1080 pixeli si compatibilitate DCI-P3;
  • cititor de amprente integrat in butonul Home;
  • camera duala formata dintr-un senzor de 16 megapixeli cu deschidere f/1.7 si unul de 20 de megapixeli cu deschidere de f/2.6;
  • 64 si 128 GB spatiu de stocare UFS 2.1 pentru date;
  • baterie de 3300 mAh cu incarcare rapida;
  • suport dual-SIM;
  • camera frontala de 8 megapixeli;
  • sticla de protectie Gorilla Glass 5 pentru ecran;
  • Bluetooth 5 si NFC.

Dupa cum puteti vedea, OnePlus 5 are specificatii de top si este un smartphone care va atrage atentia multumita pretului mic pe care produsul il va avea. OnePlus 5 a fost gandit ca un smartphone cu specificatii foarte bune si pret mic, iar ceea ce vedem mai sus seamana cu ceea ce exista in Samsung Galaxy S8, doar ca pretul de vanzare va fi cu mult mai mic.

OnePlus 5 se bucura si de o camera duala mult mai buna, care poate face poze foarte bune in conditii de luminozitate scazuta, dar nu doar atat. Imprumutand design-ul de la iPhone 7 Plus, cei de la OnePlus au implementat si o functie bokeh in OnePlus 5, aceasta permitand inregistrarea de poze cu efect de adancime, exact precum un aparat DSLR.

OnePlus 5 – pret si lansare

Din pacate, se pare ca pretul OnePlus 5 va fi cu mult mai mare decat cel asteptat de catre foarte multe persoane, adica de 480 de euro pentru versiunea de 64 GB si 530 de euro pentru cea de 128 GB. Vorbim aici despre o crestere foarte mare pentru pretul OnePlus 5, insa foarte multa lume se astepta la asta, avand in vedere ca zvonurile au aparut de cateva luni.

Lansarea OnePlus 5 va avea loc pe data de 27 iunie in diverse tari de pe glob, OnePlus colaborand cu diverse retaileri pentru Asia si cativa din SUA. OnePlus 5 va ajunge si in Romania la un moment dat, dar deocamdata nu se stie la ce preturi si nu se stie la ce magazine online din tara noastra.

ONEPLUS 5 - SPECIFICATII, PRET, IMAGINI LANSARE