Prima Pagina iOS 11 iOS 11 – 50 de noi functii pentru iPhone si iPad

iOS 11 – 50 de noi functii pentru iPhone si iPad

iOS 11 contine foarte multe schimbari din partea companiei Apple, iar pe masura ce trece timpul, parca tot mai multe dintre ele continua sa fie descoperite. In clipul video de mai jos puteti vedea 50 de noi functii ale iPhone si iPad care sunt disponibile in momentul de fata in iOS 11, ele fiind descoperite recent, desi exista inca din momentul lansarii primei versiuni beta.

Cu peste 200 de functii noi pregatite pentru iOS 11, actualizarea sistemului de operare va aduce o schimbare majora in experienta de utilizare a iPhone si iPad. In fiecare zi tot descoperim noi si noi functii secrete, iar acest clip video le-a adunat pe cele mai recente 50 de functii pentru iOS 11 care sunt disponibile pentru iPhone si iPad, separat de cele peste 100 anterioare.

Fara a va mai tine prea mult ocupata atentia, va las in compania clipului video care prezinta toate aceste functii noi pentru iOS 11.

 • Srb Srb

  Tari multe dar faza cu app switcher e clar indica ca nu vom avea home button

 • christi

  S-a lansat iOS 11 beta 2

 • style95

  Și cum se mișcă ?!😩

 • Deathly de bine.

 • Silviu

  Salutare, merge Ok iOS 11 beta 2? As vrea sa il instalez si eu dar doar daca nu face “figuri”. Daca cineva l-a testat si merge bine , il rog sa scrie aici mulțumesc.

 • Cosmin

  a rezolvat o parte din bug-uri ale interfetei grafice care erau prezente in beta 1
  ieri l-am instalat si nu am intampinat probleme de performanta. nu inca