iOS 11 – noile emoji pentru iPhone si iPad

iOS 11 urmeaza sa fie lansat de catre compania Apple, probabil, impreuna cu o serie de caractere emoji noi care vor aduce posibilitatea de a ne exprima in moduri complet noi. Apple si Consortiul Unicode au lucrat din greu la definitivarea noilor caractere emoji pe care urmeaza sa le vedem lansate in curand, ele urmand a fi incluse in totalitate in iOS 11 pentru iPhone si iPad, poate chiar in urmatoarele saptamani.

Apple ar putea oferi noile caractere emoji in iOS 11 pentru a le putea testa pana in toamna si a le modifica, daca va fi necesar acest lucru intre timp. Compania Apple poate deasemenea sa decida daca le va implementa pe toate in iOS 11, sau daca va implementa numai o parte dintre ele, cei din Cupertino eliminand de obicei caracterele moji care au tendinta de a genera scandaluri.

56 de caractere emoji noi vor fi disponibile in total pentru iOS 11 incepand din perioada urmatoare, iar in imaginea de mai jos puteti vedea unele dintre ele. Utilizatorii iPhone si iPad apreciaza caracterele emoji si le folosesc in mod constant in conversatii, asa ca Apple vrea sa fie mereu la curent cu cele mai noi caractere disponibile pentru a ni le oferi.

Consortiul Unicode nu a specificat data de lansare a acestor noi caractere emoji, spunand ca ele vor fi disponibile in urmatoarele luni, dar Apple le poate testa in versiunile beta ale iOS 11 fara probleme. Deci, ce parere aveti despre aceste caractere emoji care vor ajunge in iOS 11 ?

iOS 11 emoji iPhone iPad