iOS 10.3.1 nu mai poate fi instalat pe iPhone si iPad

iOS 10.3.1, versiunea lansata cu multe saptamani in urma pentru iPhone si iPad de catre compania Apple, nu mai poate fi instalata pe terminalele noastre. Compania Apple a luat decizia de a opri semnarea de SHSH-uri pentru aceasta versiune a sistemului de operare, astfel ca toti cei care erau multumiti de iOS 10.3.1 si nu-l mai aveau instalat, vor trebui sa instaleze iOS 10.3.2.

Avand in vedere ca a trecut foarte mult timp din momentul in care iOS 10.3.1 a fost lansat, era normal ca Apple sa opreasca semnarea de SHSH-uri pentru aceasta versiune a sistemului de operare. In mod normal compania Apple trebuia sa opreasca semnarea iOS 10.3.1 la 2 saptamani dupa lansarea iOS 10.3.2, insata iata ca ne-a permis sa-l instalam pentru mai mult timp.

Avand in vedere ca de cativa ani nu mai putem face downgrade la orice versiune a iOS dorim, stiti ca nu mai puteti instala iOS 10.3.1 prin vreo metoda existenta. Practic, daca nu aveti acum iOS 10.3.1 instalat, nu mai puteti face vreodata instalarea pe iPhone si iPad, deoarece Apple a blocat posibilitatea de downgrade la versiunile nesemnate inca de acum foarte multi ani.

Acestea fiind spuse, iOS 10.3.1 a devenit istorie de noaptea trecuta si ar trebui sa ne indreptam atentia spre iOS 10.3.2 sau iOS 11.

iOS 10.3.1 instalare iPhone iPad