iPhone 2G vs iPhone 8 – 10 ani de evolutie

8

iPhone 2G a fost lansat cu 10 ani in urma de catre compania Apple, iar in imaginea de mai jos avem o comparatie intre acel smartphone si iPhone 8, ce va fi lansat anul acesta. Ambele au afisat wallpaper-ul principal pentru iOS 11 in ideea de a sugerea noutate care se pregateste anul acesta pentru iPhone 8, diferenta fiind una colosala fata de acel iPhone 2G din 2007.

Atunci Apple lansat un iPhone 2G care avea un ecran cu diagonala de 3.5 inch, o carcasa mica, dar era totusi revolutionar pentru perioada in care a fost lansat. iPhone 2G nu avea camera frontala, nu putea inregistra filme, nu avea conectivitatea 3G, nu avea un App Store din care puteau fi instalate si avea multe alte neajunsuri, care partial au disparut intre timp.

iPhone 8 in 2017 va avea un ecran cu diagonala de 5.8 inch, va avea un ecran care acopera aproape intregul panou frontal al carcasei si nu va avea un buton Home integrat. iPhone 8 va avea incarcare wireless, un cititor de amprente integrat in carcasa, o camera duala in carcasa si o camera frontala 3D, evolutia tehnologica intre cele doua modele fiind colosala.

Diferenta intre preturile de vanzare ale iPhone 2G si iPhone 8 nu va fi totusi la fel de mare, Apple putand percepe cu doar 200 – 300 de dolari in plus pentru modelul de anul acesta. Intre iPhone 2G si iPhone 8 exista diferente foarte mari, dar asa aflam si cat de mult a evoluat smartphone-ul companiei Apple in deceniul sau de existenta pe pamant.

iPhone 2G vs iPhone 8