iPhone 8 – comparatia cu Samsung Galaxy S8

iPhone 8, sub forma unei machete, este comparat cu Samsung Galaxy S8 si Samsung Galaxy S8 Plus pentru a ne face o demonstratie a unei posibile schimbari ce ar putea fi oferite de catre Apple. Aceasta macheta a iPhone 8 pare sa fie supradimensionata, adica versiunea finala ar trebui sa aiba dimensiuni ceva mai mici si mai apropiate de cele ale Samsung Galaxy S8.

Totusi, macheta iPhone 8 din aceste imagini ne arata cum ar putea face Apple un iPhone 8 Plus cu un ecran de peste 6 inch si cum ar arata in comparatie cu Samsung Galaxy S8 Plus. Samsung Galaxy S8 Plus are un ecran cu diagonala de 6.2 inch, iar comparat cu macheta iPhone 8 ne arata ca exista potential pentru Apple sa ofere terminale cu ecrane mult mai mari decat ne-am putea imagina.

Ca sa fiu complet sincer, daca iPhone 8 va arata asa, atunci va genera probleme foarte mari pentru Samsung Galaxy S8 din momentul lansarii pe piata. Daca Apple gandeste serios si nu va decupa partea superioara a panoului frontal iPhone 8 si il va face precum in imagine, atunci am putea avea parte de un design curat si frumos, demn de un smartphone care sa atace serios Samsung Galaxy S8.

Voi ce parere aveti despre aceasta comparatie intre macheta iPhone 8 si seria de smartphone-uri Samsung Galaxy S8 ?

iPhone 8 comparat Samsung Galaxy S8